Cele mai citite

Mourinho dezmembrează Arsenal! După Sanchez, United mai vrea un “tunar”

Cotat la 35 de milioane de lire sterline, Aaron Ramsey este subiectul disputei dintre Manchester United şi Juventus Torino, după ce italienii au început să simtă că l-ar putea scăpa printre degete pe Emre Can.
26.03.2018 | 17:16
Mourinho dezmembrează Arsenal! După Sanchez, United mai vrea un
ADVERTISEMENT

Juventus Torino se interesează de serviciile galezului de 27 de ani pentru a forma un cuplu solid la mijlocul terenului cu Emre Can, în cazul în care cel din urmă şi-ar păstra promisiunea şi ar semna cu torinezii în vară, după ce îi expiră contractul cu Liveropool.

Jurnaliştii de la The Sun scriu că pe fir a intrat însă şi managerul lui Manchester United, care , după ce l-a luat pe Alexis Sanchez în iarnă, caută o soluţie pentru posibila plecare a lui Paul Pogba în vară tot în curtea lui Arsenal. În acest caz, Juventus se vede în pericol să piardă doi jucători dintr-un foc, după ce de serviciile lui Emre Can s-a interesat şi Bayern Munchen. 

ADVERTISEMENT

Au pus “tunurile” pe Rambo

Dacă iniţial au plănuit să îi ofere lui Ramsey un pre-contract şi să îl aducă în Italia liber de contract abia în 2019, cei de la Juventus trebuie să îşi calculeze acum fiecare mişcare. Negocierile urmează cel mai probabil să fie făcute pe repede înainte. Dacă luăm în considerare faptul că tunarii încă nu sunt siguri dacă vor să îl mai ţină pe Rambo la club, este posibil ca mijlocaşul să fie tentat de o mutare în Italia. De cealaltă parte, Jose Mourinho şi-a anunţat şeful că Ramsey ar fi o soluţie mult mai bună decât Pogba, astfel că lupta pentru semnătura galezului se anunţă interesantă.

40.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Ramsey, conform transfermarkt.com

6 goluri şi 8 assisturi are mijlocaşul lui Arsenal în actualul sezon din Premier League

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri