Fotbal international

Mourinho face propuneri pentru banca lui Arsenal! Alegere surpriză

05.05.2018 | 10:52
Mourinho face propuneri pentru banca lui Arsenal! Alegere surpriză
Arsene Wenger va pleca în vară de la Arsenal după 22 de ani

Portughezul Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, vine cu propuneri pentru banca lui Arsenal! Tunarii se vor despărţi la final de sezon, după 22 de ani, de către francezul Arsene Wenger şi în presa britanică au apărut tot felul de speculaţii pe seama numelui posibilului succesor.

Întrebat ce părere are despre faptul că se va încheia unul dintre cele mai lungi mandate de antrenor din fotbalul englez şi dacă ar avea vreo sugestie pentru şefii lui Arsenal The Special One a venit cu o propunere absolut surprinzătoare. De menţionat că relaţia sa cu Wenger nu a fost tocmai una prietenească.

Mourinho nu a fost prieten cu Wenger

Pur şi simplu l-a propus pe secundul său, Rui Faria, căruia i-a făcut o caracterizare ideală: “O spun pentru că el este mai mult decât un asistent, este prietenul meu. Dacă prietenul meu va primi într-o zi posibilitatea unui job atât de important, l-aş ajuta să-şi strânga bagajele şi i-aş ura mult succes.

L-am întâlnit când era student şi lucram deja de 18 ani. Este un prieten extraordinar. Dacă ziua aceea va veni, aş fi foarte fericit pentru el”. Nu este singurul nume de secund care apare pe lista lui Arsenal, şi cel al lui Jurgen Klopp la Liverpool, Zeljko Buvac fiind de actualitate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri