Mourinho, făcut praf de un fost antrenor al “diavolilor”! “Prefer să mă uit la City”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
01/04/2018, 21:51
Mourinho, făcut praf de un fost antrenor al “diavolilor”! “Prefer să mă uit la City”

Manchester United a fost eliminat ruşinos de Sevilla din Liga Campionilor, iar jocul echipei antrenate de Jose Mourinho este catalogat de multe ori ca fiind plictisitor. Tommy Docherty, fost antrenor al echipei de pe “Old Trafford”, l-a făcut praf de tehnicianul portughez.

“Nu poţi să comentezi când vezi palmaresul, dar cred că depăşeşte o limită cu criticile aduse jucătorilor. A adus fotbalişti pe care apoi îi critică. M-ar surprinde să mai stea mult la United. Conducerea clubului nu cred că o să mai fie de acord cu aceste ieşiri. Nu pot să mai urmăresc meciurile lui United pentru că mă uit la City, e o echipă mare, care merită urmărită. Joacă aşa cum îmi doream eu să o fac”, a declarat Tommy Docherty.

Docherty, palmares mai slab ca Mourinho

Tommy Docherty a antrenat-o pe Manchester United între 1972 şi 1977, timp în care i-a ajutat pe “diavoli” să promoveze în prima ligă în 1975 şi a câştigat Cupa Angliei în 1977. După ce a plecat de la echipa de pe “Old Trafford”, antrenorul scoţian a avut o relaţie rece cu oficialii clubului. Jose Mourinho a câştigat trei trofee cu Manchester United.

Închide ×