Fotbal international

Mourinho, fascinat de Bonucci și Chiellini: “Pot susţine cursuri la Harvard”

24.10.2018 | 14:46
Mourinho fascinat de Bonucci si Chiellini Pot sustine cursuri la Harvard

Manchester United a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 1-0 de Juventus Torino, în runda cu numărul 3 din Champions League, iar englezii sunt pe locul 2 în Grupa H, la 5 puncte în spatele grupării italiene. Tehnicianul Jose Mourinho a fost fascinat de cuplul de fundași centrali ai celor de la Juventus, Leonardo Bonucci – Giorgio Chiellini și a recunoscut superioritatea campioanei Italiei.

Antrenorul portughez și-ar dori să aibă în lot jucători de nivelul celor de la Juventus Torino, cel puțin asta reiese din declarația acestuia de la conferința de presă de după meciul din Champions League. “Juventus este la un alt nivel de calitate, trebuie să fiu sincer. Un alt nivel de calitate, stabilitate, experienţă. La baza echipei se află Bonucci şi Chiellini. Aceştia sunt baza care le permite să joace cu această libertate în atac. Poate că meritam mai mult, ţinând cont de efortul jucătorilor mei”, a declarat Jose Mourinho.

Mourinho a fost fascinat de Bonucci și Chiellini

Jucătorii de la Manchester United nu au găsit drumul spre gol în partida cu Juventus, un mare merit avându-l cuplul de fundași centrali din gruparea italienilor, Leonardo Bonucci – Giorgio Chiellini. “Puteam obţine un alt rezultat, după modul în care am jucat în repriza secundă. Însă nu am putut, din cauza domnilor Bonucci şi Chiellini. Ar putea să susţină cursuri la Harvard, pentru a preda meseria de fundaş central. Fantastic. Este o echipă care are talent pe tot terenul”, a mai spus Mourinho după meci.

Golul victoriei lui Juventus în partida cu Manchester United a fost marcat de Paolo Dybala în minutul 16. Cristiano Ronaldo a trecut în câteva rânduri pe lângă majorarea scorului, iar ocazii au mai avut și Betancur și Matuidi. De partea cealaltă, Paul Pogba a trimis mingea în bară pe finalul meciului. Juventus este lider în Grupa H, cu 9 puncte. United e pe 2, cu 4 pucnte.