Mourinho îl desfiinţează pe Caballero! “Ori eu, ori el, era totuna”

Sorin Dumitrescu    Ionut Neamţu   
în Sport
17/06/2018, 09:48
Mourinho îl desfiinţează pe Caballero! “Ori eu, ori el, era totuna” GALERIE FOTO
Mourinho îl desființează pe Caballero după golul primit cu Islanda

Jose Mourinho a lăudat mult dăruirea exemplară a islandezilor din egalul cu Argentina, dar îl desfiinţează pe portarul sud-americanilor, Willy Caballero. Antrenorul lui Manchester United consideră că goalkeeperul ajuns la 36 de ani şi care continuă să evolueze în Premier League e una dintre verigile slabe ale naţionalei lui Jorge Sampaoli la acest turneu final.

Caballero a devenit titular de forţă majoră, ca urmare a faptului că Romero, omul care a apărat în preliminarii, a devenit indisponibil, deşi soţia sa a postat pe Instagram că e o minciună şi că totul e doar decizia selecţionerului. El a fost învins de Finbogasson, care a şi stabilit rezultat final al meciului Argentina – Islanda 1-1, încă din prima repriză.

Mourinho îl desfiinţează pe Caballero, pe care îl vede veriga slabă a Argentinei

Pentru Mourinho Caballero nu e o soluţie şi consideră că la acest meci Argentina a jucat ca şi când nu ar fi avut portar. “Ori eu ori el în poartă era totuna, pentru că aş fi reuşit să apăr exact la fel de bine ca el, adică deloc”.

Mourinho îl desființează pe Caballero. Acesta a ajuns titular ca urmare a accidentării lui Romero. E considerat de Mourinho veriga slaba a Argentinei
Mourinho îl desființează pe Caballero. Acesta a ajuns titular ca urmare a accidentării lui Romero

Argentina e obligată să joace următorul meci din grupa D pentru a obţine cele trei puncte şi va fi un joc infinit mai greu, mai ales că adversarul, naţionala Croaţiei, s-a instalat în frunte, în urma succesului cu 2-0 în faţa Nigeriei şi are câteva individualităţi de mare clasă în lot, jucători care pot face diferenţa în orice moment.

Închide ×