Mourinho este dispus să îl cedeze pe De Gea la Real. Portughezul propune un schimb interesant

Ionut Neamţu    Tibi Demeter   
in Fotbal international
03/02/2018, 18:28
Mourinho este dispus să îl cedeze pe De Gea la Real. Portughezul propune un schimb interesant

Manchester United este dispusă să renunţe în cele din urmă la David De Gea, unul dintre cei mai bine cotaţi portari din lume la ora actuală, dar pe Old Trafford ar putea ajunge Gareth Bale de la Real Madrid, într-un schimb de jucători.

Madrilenii sunt în căutarea unui înlocuitpr pentru Keylor Navas, care deşi s-a aflat în poarta echipei la ambele finale câştigate în Champions League, nu a oferit siguranţa de care are nevoie echipa lui Zidane. Jose Mourinho este conştient de problemele lui Real Madrid şi vrea să îl readucă în Anglia pe Gareth Bale, omul care impresionat în Premier League, dar nu s-a ridicat niciodată la nivelul aşteptat de fanii lui Real.

Presa din Spania a lansat zvonurile cu privire la schimbul propus de Mourinho

Diario Gol a anunţat că Jose Mourinho îşi va juca toate cărţile pentru a-l aduce pe Gareth Bale pe Old Trafford pentru a-şi completa tripleta ofensivă. Galezul ar putea face pereche din sezonul viitor cu Alexis Sanchez şi Romelu Lukaku, alţi doi jucători care au avut evoluţii bune în Premier League.

David De Gea, titular în naţionala Spaniei, rămâne principala ţintă a lui Real Madrid pentru postul de portar, deşi s-a zvonit că Thibaut Courtois sau Gianluigi Donnarumma ar fi şi ei pe lista scurtă a lui Zinedine Zidane.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.