Fotbal international

Mourinho înapoi la Inter Milano? Întâlnire de taină cu conducerea nerrazzuro

07.02.2019 | 20:30
Mourinho inapoi la Inter Milano Intalnire de taina cu conducerea nerrazzuro
Mourinho înapoi la Inter Milano?

Presa britanică anunță că Jose Mourinho s-a întâlnit în cursul zilei de joi cu Beppe Marotta,omul numărul 1 din staff-ul administrativ al lui Inter. Marotta, care în ultimii șase ani s-a aflat în conducerea lui Juventus, a făcut trecerea spre marea rivală în această vară.

Mourinho înapoi la Inter Milano?

Acesta încearcă să dea o lovitură de imagine prin aducerea lui Mourinho, rămas liber de contract după despărțirea de Manchester United. Numirea lui Mourinho în funcția de antrenor cu siguranță ar fi pe placul fanilor lui Inter, care nu l-au uitat pe portughez pentru ce a realizat în urmă cu aproximativ un deceniu.

Ce a câștigat Mourinho cu Inter

Jose Mourinho a antrenat-o pe Inter în perioada 2008-2010, când clubul din Milano a avut una dintre cele mai bune perioade din istorie. Cu tehnicianul portughez pe banca tehnică, Inter a cucerit două titluri de campioană, o Cupă a Italiei, o Supercupă a Italiei și, cel mai important, o Ligă a Campionilor. 2010 a fost anul în care Mourinho a făcut tripla și a rămas pentru totdeauna în inima fanilor lui Inter.

Conflict cu fanii lui Juventus
Conflict cu fanii lui Juventus

Conflict cu fanii lui Juventus

După victoria obținută de Manchester United pe terenul lui Juventus, în grupele Ligii Campionilor din actuala stagiune, Mourinho a intrat în conflict cu fanii torinezi, iar la finalul partidei a declarat că s-a bucurat provocator deoarece el susține o singură echipă în fotbalul italian: Inter.

Ajuns la 56 de ani, Mourinho pare să-și fi pierdut bagheta magică tocmai după despărțirea de Inter. Le-a antrenat apoi pe Real Madrid, Chelsea și Manchester United, însă la toate a sfârșit prost și fără să mai câștige Liga Campionilor.