Fotbal international

Mourinho lovitură pentru Klopp! Vrea să îi ia jucătorul favorit din Bundesliga

08.05.2018 | 21:35
Jose Mourinho pregăteşte o lovitură devastatoare pentru omologul său de la Liverpool

Jose Mourinho se pregăteşte să îi dea o lovitură omologului său de la FC Liverpool, Jurgen Klopp! Portughezul vrea să îl aducă în vară pe Old Trafford pe americanul Christian Pulisic, acesta fiind la momentul actual unui dintre cei mai valoroşi tineri jucători din Europa şi unul dintre starurile Bundesligii.

Klopp îl cunoaşte bine pe fotbalistul Borussiei Dortmund, club la care a lucrat ani buni, cu rezultate excelente, reuşin să pună la respect două sezoane colosul Bayern Munchen. Klopp l-a vrut pe Pulisic, un excelent pasator, încă din vara lui 2017, dar oferta lui Liverpool, 12,5 milioane euro a fost considerată o glumă de către conducerea Borussiei.

Mourinho îl duce la schimb pe francezul Martial

Pulisic ar urma să ajungă pe Old Trafford ca urmare a unui schimb de jucători cu gruparea germană. Cel vizat să ia drumul Bundesligii este atacantul francez Anthony Martial, care de când se află Mourinho pe bancă nu a fost niciodată un jucător de bază.

Preţul lui Pulisic a urcat fantastic, astăzi ajungând la 60 de milioane euro, dar United speră să îl poată oferi pe Martial, pe care l-a cumpărat acum doi ani cu 80 de milioane, plus o sumă de bani, undeva în jurul a 15-20 milioane de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri