Mourinho, lovitură cruntă pentru Ronaldo. L-a ales pe Messi între cei mai buni din istorie, nu şi pe starul lui Real Madrid

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
19/07/2016, 16:17
Mourinho, lovitură cruntă pentru Ronaldo. L-a ales pe Messi între cei mai buni din istorie, nu şi pe starul lui Real Madrid

Jose Mourinho a oferit un răspuns total neaşteptat la întrebarea “cine sînt cei mai buni trei jucători din istorie?”, într-un interviu oferit pentru postul spaniol Radio Atalaya.

“Pentru mine, răspunsul este clar: Messi, Maradona şi Pele”, a fost afirmaţia lui Mou, care a devenit imediat virală pe Internet. Chiar fiul lui Mourinho, Jose Mourinho jr., a distribuit ştirea în care se prezenta afirmaţia făcută de portughez.

Afirmaţia este total neaştaptată, mai ales că Mou îl ignoră pe Cristiano Ronaldo, marele rival al lui Messi, conaţional, campion european cu Portugalia, şi fost elev al său la Real Madrid. Nici Zlatan Ibrahimovic, unul dintre preferaţii lui Mourinho, şi nou jucător al lui Manchester United, nu a fost inclus pe lista portughezului.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×