Mourinho, lovitură uriaşă! United a transferat un star din Serie A

Sorin Dumitrescu   
în Premier League
06/05/2018, 12:10
Mourinho, lovitură uriaşă! United a transferat un star din Serie A
Milinkovic Savic alături de Gonzalo Higuain de la Juventus

Presa engleză anunţă că Jose Mourinho a dat o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor pentru noul sezon. Manchester United a bătut palma pentru un star din Serie A care va întări compartimentul median al diavolilor roşii. Este prima mutare dintr-o serie de patru-cinci preconizate de managerul portughez care este hotărât să atace titlul în viitorul sezon.

Cel care va da mai multă forţă liniei de mijloc va fi internaţionalul sârb de la Lazio, Serghei Milinkovic-Savic. Cele două cluburi s-au înţeles asupra unei sume de transfer de 90 de milioane euro. Jucătorul era de mai mult timp o ţintă pentru United, dar şi pentru alte cluburi de top din Europa. Oferta de 70 de milioane nu fusese însă pe placul conducerii lazialilor, dar acum 90 de milioane este o sumă acceptată.

Mourinho avea nevoie de un mijlocaş de mare clasă

Milinkovic-Savic a fost adus de clubul roman de la Genk în vara lui 2015 şi s-a integrat foarte repede în angrenajul biancocelestilor, devenind unul dintre primii trei jucători ai echipei. Evoluţiile sale au avut o constanţă impresionantă şi era normal să atragă privirile unor cluburi cu potenţă financiară.

Mourinho se va despărţi în această vară de Michael Carrick, care îşi va încheia cariera de jucător şi va intra în stafful tehnic al portughezului dar şi, foarte probabil, de belgianul Marouane Fellaini, curtat insistent de PSG. Şefii clubului s-au mişcat repede şi au reuşit o adevărată lovitură de mercato prin aducerea lui Milinkovic-Savic.

Închide ×