Video+foto. Mourinho, mecanic pentru o zi! A fost în vizită la o firmă de automobile

jose mourinho, mecanic, automobile, vizita

Antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho, a profitat de pauza competiţională datorată meciurilor naţionalelor şi a fost mecanic pentru o zi.

Tehnicianul portughez a vizitat fabrica de automobile Jaguar din Marea Britanie, a ţinut un discurs motivaţional angajaţilor şi a supravegheat construcţia maşinii cu numărul 100.000 a modelului F-PACE, unul dintre cele mai vândute SUV-uri.

”Toţi avem ceva de făcut la locul de muncă şi este nevoie ca toată lumea să dea 110%. Sunteţi o echipă bună, cea mai bună, dar astăzi trebuie să fiţi şi mai buni. Trebuie să vă concentraţi şi să oferiţi performanţele de calitate pe care oamenii le aşteaptă. Trebuie să fim siguri că aici creaţi ceva cu adevărat special. Aşa că mergeţi acolo şi oferiţile oamenilor ceea ce vor ”, le-a spus Mourinho angajaţilor de la Juaguar.

Mourinho a lustruit caroseria unui automobil Jaguar

”A fost o experienţă fantastică să vizitez fabrica Jaguar şi să pot vedea toate maşinile, tehnologia şi munca dură care stă în spatele dezvoltării unei maşini atât de frumoasă”, a declarat Mourinho, care a îmbrăcat tricoul verde al muncitorilor din fabrică.

Jose Mourinho şi-a pus amprenta pe maşina cu numărul 100.000 a modelului F-PACE, care se vinde cu 34.170 de lire sterline, el lustruind caroseria. Portughezul va reveni în atenţia fanilor fotbalului sâmbătă, la ora 19:30, cu ocazia meciului Manchester United - Newcastle United, din etapa a XXII-a din Premier League.