Revoluţia anti Guardiola continuă! Mourinho plănuieşte încă un transfer important

Jose Mourinho, Manchester United, Arturo Vidal

Jose Mourinho vrea să se le lupte de la egal la egal cu Manchester City în sezonul viitor din Premier League, iar pentru acest lucru este dispus să investească masiv.

Tehnicianul portughez vrea să îl transfere pe Arturo Vidal de la Bayern Munchen, cel care se pare că a primit acordul clubului să plece la orice altă echipă. Chilianul nu mai reprezintă neaparat o soluţie importantă pentru trupa bavareză, în urma venirii lui Leon Goretzka la Schalke 04.

Vidal are şanse mici să mai prindă un loc în primul 11 al lui Bayern Munchen în sezonul viitor, după ce echipa de pe Allianz i-a transferat în ultimii ani pe Corentin Tolisso, James Rodgriuez, Sebastaian Rudy, iar din vară se va alătura clubului şi Leon Goretzka.

Mourinho caută înlocuitor pentru Carrick şi Fellaini

Antrenorul iberic are şi în acest moment un lot numeros de jucători, însă vrea mai mult consistenţă la mijlocul terenului după ce Michael Carrick şi Marouane Fellaini, ambii mijlocaşi centrali, au avut mari probleme cu accidentările.

Arturo Vidal, 30 de ani, este doar una dintre multe soluţii pe care le are Jose Mourinho. Lusitanul va ţine cont însă în primul rând de sud-americanul care mai are contract cu Bayern Munchen până în 2019, după care va evalua şi posibililele transferuri ale lui Julian Weigl, de la Borussia Dortmund sau Jorginho de la Napoli.