Mourinho pune PRESIUNE pe elevii săi: ”Unii dintre jucători trebuie să se adapteze stilului meu”

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
10/08/2016, 15:20
Mourinho pune PRESIUNE pe elevii săi: ”Unii dintre jucători trebuie să se adapteze stilului meu”

Jose Mourinho a cîştigat primul trofeu împreună cu Manchester United – Supercupa Angliei. Antrenorul portughez a uitat repede acest succes şi a început să pună presiune pe fotbaliştii săi.

“Cei mai buni jucători sunt cei care se mulează perfect pe dorinţele managerului. Sînt într-o perioadă în care am nevoie de timp, dar nu am aşa ceva la dispoziţie, deci trebuie să devenim din ce în ce mai buni pe parcursul competiţiei. Fiecare greşeală, fiecare lucru bun pe care îl facem, vor conta. Pentru ca această echipă să devină cea pe care eu mi-o doresc, unii dintre jucători trebuie să se adapteze stilului meu. Eu sunt diferit de Van Gaal. Nu spun mai bun, doar diferit”, a explicat Mourinho, citat de mirror.co.uk.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB-Hajduk, seara lui Gnohere. Trei lucruri neștiute despre Bizon

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×