Fotbal international

VIDEO. Chelsea e LIDER în Premier League. Rivalele s-au încurcat

UPDATE. Chelsea a învins cu 1-0 pe Middlesbrough şi a urcat pe primul loc al clasamentului....
21.11.2016 | 00:00
VIDEO Chelsea e LIDER in Premier League Rivalele sau incurcat

UPDATE. Chelsea a învins cu 1-0 pe Middlesbrough şi a urcat pe primul loc al clasamentului.

123123123

Boro – Chelsea 0-1 (Costa 41) VIDEO

chelsea

UPDATE. Chiar dacă United şi Arsenal au terminat la egalitate, scor 1-1, Jose Mourinho a continuat războiul cu Arsene Wenger. ”E ca şi cum am fi pierdut şi, sigur, pentru Arsenal e ca şi cum ar fi câştigat. Deci, în sfârşit, am pierdut împotriva lui Arsenal. În sfârşit, am pierdut împotriva lui Arsene”, a spus portugezul.

După ce Manchester şi Arsenal au terminat la egalitate, scor 1-1 urmează alte şapte meciuri din Premier League.

Crystal Palace – Manchester City 1-2 (Wickham 66 / Yaya Toure 39, 83) – VIDEO

palace

Everton – Swansea 1-1 (Coleman 89 / Sigurdsson 41 pen.) – VIDEO

evenrton

Southampton – Liverpool 0-0

south

Stoke City – Bournemouth 0-1 (Ake 26)

stoke

Sunderland – Hull City 3-0 (Defoe 34, Anichebe 62, 84) – VIDEO

sunderland

Watford – Leicester 2-1 (Capoue 1, Pereyra 13 / Mahrez 15 pen.) – VIDEO

watford

Tottenham – West Ham 0-0

tottm

Manchester United – Arsenal este unul dintre meciurile cu tradiţie foarte veche din Premier League. Acum, acest duel vine într-o perioadă în care antrenorul lui United, Jose Mourinho, a cam coborît de pe soclul unde suporterii se grăbiseră să îi facă deja statuie la sosirea în vară pe „Old Trafford”, iar de cealaltă parte grupul celor care susţin că Arsene Wenger nu poate sta pe vecie pe banca lui Arsenal e în continuă creştere.

Manchester United – Arsenal 1-1 (Mata 69 / Giroud 89)


arsn

LIVE VIDEO SURSA 1

LIVE VIDEO SURSA 2

Jose Mourinho a prefaţat derby-ul într-o conferinţă de presă. N-a vorbit prea mult despre forma modestă pe care o traversează echipa sa, în schimb, portughezul i-a trimis o săgeată dureroasă lui Arsene Wenger!

”În Premier League, mâine nu e un meci între doi manageri cu cel mai bun record. Alex Ferguson nu mai e aici. Mâine, vorbim de doi manageri cu şase sau şapte titluri în Premier League, cred. Eu am trei, el are trei sau patru, nu mai ştiu”

Asta înseamnă că trebuie să fim respectaţi chiar şi în perioadele în care rezultatele noastre nu sunt cele mai bune? Cred că domnul Wenger are respectul tuturor. Eu nu cred că-l am. Asta pentru că ultimul meu titlu a fost acum 18 luni, nu acum 18 ani. Dar eu mă concentrez doar asupra drumului către al patrulea titlu în Premier League”, a declarat Jose Mourinho

Jose Mourinho a calculat greşit cu şase ani… Arsene Wenger a cîştigat ultimul titlu de campioană cu Arsenal în 2014, atunci cînd ”tunarii” au terminat sezonul fără să piardă vreun meci! Ranchiuna dintre cei doi datează de mai multă vreme, din timpul în care Mourinho era antrenorul lui Chelsea. La un meci direct, cei doi s-au îmbrîncit ca doi copii.

6 puncte este diferenţă în clasamentul din Premier League, între cele două formaţii. Arsenal este echipa aflată în faţă.

Echipe probabile

MAN. UNITED (4-2-3-1): De Gea – Young, Jones, Rojo, Darmian – Carrick, Fellaini – Mata, Pogba, Rooney – Ibrahimovic. Antrenor: Jose Mourinho.
ARSENAL (4-2-3-1): Cech – Paulista, Mustafi, Koscielny, Nacho – Coquelin, Xhaka – Walcott, Özil, Iwobi – Giroud. Antrenor: Arsene Wenger.

Programul de sîmbătă în Premier League:

123456

Clasament:

okkoko