Fotbal international

Mourinho recunoaște că Manchester United a ieșit din top: “Uitați-vă ce jucători are Tottenham!”

01.12.2018 | 21:23
Mourinho recunoaște că Manchester United a ieșit din top

Jose Mourinho s-a plâns încă o dată că șefii lui Manchester United nu îi vor pune la dispoziție bani pentru transferuri în această iarnă și a avertizat că echipa riscă să sufere din punct de vedere financiar. Tehnicianul portughez recunoaște că Manchester United a ieșit din top și face o comparație cu Tottenham și jucătorii pe care tehnicianul Mauricio Pochettino îi are la dispoziție.

În condițiile în care diavolii l-au transferat iarna trecută doar pe Alexis Sanchez, jucător care s-a accidentat și va lipsi 6 săptămâni, nimeni nu se așteaptă ca echipa de pe Old Trafford să cumpere mai mult de un jucător în perioada următoare. “Sincer, nu cred că vom face niciun transfer. Dacă vom face, va fi un singur jucător. Nu cred că vom putea face mai mult”, a declarat Jose Mourinho, care a făcut o comparație cu Tottenham și a explicat că Manchester United nu își mai permite să dea târcoale fotbaliștilor echipei londoneze așa cum o făcea în trecut, când i-a cumpărat pe Dimitar Berbatov și Michael Carrick.

Manchester United a ieșit din top

“Dacă privim istoria cluburilor și realizările, este Manchester United un club mai mare decât Tottenham? Cred că toată lumea este de acord că da. Poți să cumperi cei mai buni jucători de la Tottenham? Nu, pentru că ei nu vând. Sunt atât de puternici încât își permit să refuze. Cine era cel mai bun jucător de-al lor acum câțiva ani? Michael Carrick. Și apoi? Dimitar Berbatov. Credeți că acum putem să cumpărăm jucători ca Harry Kane, Dele Alli, Eriksen, Son? Nu! Deci cine sunt cei mai puternici acum? Noi sau ei?”, a adăugat Mourinho.

Tehnicianul portughez a mai spus că Manchester United poate încerca să ajungă într-o situație mai bună, însă actuala echipă nu poate fi comparată cu ce era pe Old Trafford în urmă cu câțiva ani. Mourinho și-a exprimat nemuțumirea cu privire la faptul că “diavolii” nu mai pot convinge cluburile să își vândă jucătorii: “Nu poți cumpăra jucători de top fără bani mulți. Atunci îți rămâne opțiunea să iei jucători de mâna a doua, dar și ei costă enorm, iar Manchester United nu este club pentru așa ceva.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri