Premier League

Mourinho, replică de excepție pentru Klopp după Manchester United – Liverpool: “Nu i-a plăcut meniul. Lui îi place carnea, dar a primit pește!”. Video

21.10.2019 | 10:07
Mourinho replica de exceptie pentru Klopp dupa Manchester United  Liverpool Nu ia placut meniul Lui ii place carnea dar a primit peste Video
ADVERTISEMENT

Manchester United a stopat seria de victorii consecutive a rivalilor de la Liverpool în Premier League. Trupa lui Jurgen Klopp a scos doar o remiză pe Old Trafford, scor 1-1, iar ”cormoranii” s-au oprit la opt victorii în primele nouă runde. După derby, Jurgen Klopp a acuzat jocul defensiv al echipei lui Ole Gunnar Solskjaer, însă a fost repede pus la punct de o intervenție de excepție a fostului manager de la United, Jose Mourinho.

Mourinho, replică pentru Klopp după Manchester United – Liverpool: “Nu i-a plăcut meniul. Lui îi place carnea, dar a primit pește!”

La finalul derby-ului Angliei, Manchester United – Liverpool 1-1, Jose Mourinho s-a declarat extrem de fericit de acest rezultat. În urma remizei de pe Old Trafford, recordul lui Jose Mourinho pe banca lui Chelsea din sezonul 2005-2006, de 9 victorii în primele nouă runde, rămâne neatins. ”Trebuie să recunosc că cei de la Liverpool au un record excelent de victorii, dar trebuie să mai spun că sunt fericit pentru că celălalt record, de nouă victorii, este al meu”, a spus Mourinho.

ADVERTISEMENT

Aflat în formă de zile mari, Jose Mourinho, acum analist la postul britanic Sky Sports, a ținut să-i ofere o replică lui Jurgen Klopp după meciul de duminică. Germanul, frustrat de rezultat, declarase, imediat după fluierul final al centralului Martin Atkinson, că: ”De fiecare dată când am venit pe Old Trafford, anul acesta, anul trecut și cu un an înainte, cei de la United nu au făcut altceva decât să se apere. Nu este o critică, este un fapt”. Răspunsul lui Mourinho a fost unul genial: ”Klopp nu a bătut niciodată United pe Old Trafford. Nu i-a plăcut meniul. Lui îi place carnea, dar a primit pește. Liverpool prefera o echipă care să-i ofere șanse de contraatac, acolo unde ei excelează, dar United este acum alt tip de formație, mult mai defensivă”.

Liverpool continuă să conducă în Premier League, în ciuda remizei cu United

Jurgen Klopp și Liverpool continuă să aibă un avans liniștitor în fruntea clasamentului din Premier League. După nouă etape, campioana Europei a acumulat 25 de puncte, cu șase mai mult decât campioana en-titre, Manchester City.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește gruparea antrenată de Ole Gunnar Solskjaer, aceasta ocupă un modest loc 13, cu doar 10 puncte acumulate. Manchester United este mai aproape de locurile retrogradabile (2 puncte) decât de titlu (15 puncte).