Fotbal international

Ce spune Mourinho despre revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford: “O singură problemă”

02.09.2018 | 12:45
Ce spune Mourinho despre revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford O singura problema
ADVERTISEMENT

Tehnicianul Jose Mourinho a vorbit despre revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford. Juventus Torino și Manchester United se vor duela în grupele Champions League, ceea ce înseamnă că vom asista la întoarcerea starului portughez pe stadionul din Manchester. Ronaldo va avea ocazia să joace din nou în fața fanilor echipei la care s-a afirmat în fotbalul mare și să dea ochii cu antrenorul Mourinho, cu care nu a fost în relații prea bune în ultimul an al acestuia la Real Madrid.

În cadrul unei conferințe de presă, Mourinho a vorbit despre viitoarele confruntări dintre Juventus și Manchester din cadrul grupelor Champions League, făcând referire la revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford. “Juventus este în fiecare an o candidată serioasă la câștigarea trofeelor europene, dar prin investițiile făcute în această vară ne-au arătat că de data asta își doresc cu adevărat să câștige. O să jucăm la victorie chiar și în fața unei echipe mari care îl are pe Cristiano Ronaldo, care este în continuare un jucător de top. Cred că îi va face plăcere să revină pe Old Trafford”, a declarat lusitanul.

ADVERTISEMENT

Antrenorul de pe Old Trafford a descris reacția lui Ronaldo din momentul în care cei doi au venit cu Real Madrid în Anglia pentru a juca împotriva împotriva lui Manchester United: “Când am venit aici cu Real Madrid am simțit că a fost foarte fericit să joace din nou pe Old Trafford, dar a fost de asemenea foarte fericit că a înscris și că am câștigat. Acum vine îmbrăcând tricoul lui Juventus, a mers la Juventus ca să câștige Liga Campionilor, așa că va veni pe Old Trafford să marcheze goluri și să câștige meciul. Old Trafford îl iubește și va reacționa întotdeauna pozitiv atunci când vine vorba de Cristiano Ronaldo, ceea ce este un lucru foarte bun.”

Manchester – Juventus marchează revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford

Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho au lucrat împreună la Real Madrid în perioada 2010 – 2013 și, chiar dacă s-au înțeles bine în majoritatea timpului, cei doi nu s-au despărțit în condiții bune. “Am avut o singură problemă cu Cristiano Ronaldo, foarte simplă, care a intervenit în momentul în care un antrenor și-a criticat jucătorul din punct de vedere tactic, încercând să îmbunătățească ce se putea îmbunătăți. În acel moment, nu a primit critica foarte bine, pentru că, poate, credea că le știe pe toate și antrenorul nu îl poate ajuta să evolueze”, a mai spus Mourinho.

ADVERTISEMENT

Manchester United și Juventus Torino au fost repartizate în Grupa H Champions League, alături de Valencia și Young Boys Berna. Prima etapă din grupele Champions League se va disputa pe 18-19 septembrie, următoarea pe 2-3 octombrie, iar cea de-a 3-a pe 23-24 octombrie. Etapa a 4-a va avea loc pe 6-7 noiembrie, a 5-a pe 27-28 noiembrie și ultima pe 11-12 decembrie. Iubitorii fotbalului au primit o veste bună în această vară: următoarele 3 sezoane de Champions League vor fi transmise de posturile de televiziune Digisoprt, Telekom Sport și Look TV. În plus, începând cu acest sezon, partidele din grupele celei mai prestigioase competiții intercluburi vor putea fi urmărite și pe Facebook în America Latină.

Tags: