Fotbal international

Mourinho rupe tăcerea după demiterea de la Manchester United. Nu l-a menajat pe Pogba

17.01.2019 | 18:53
Mourinho rupe tacerea dupa demiterea de la Manchester United Nu la menajat pe Pogba

Jose Mourinho încasează peste 130.000 de euro pentru a analiza pentru beIN Sports două partide. Antrenorul rămas liber de contract după demiterea de la Manchester United nu a ratat însă ocazia de a-și ataca în direct la TV doi dintre foștii colaboratori de pe Old Trafford.

Mesajul lui Mourinho a fost cu trimitere spre Ed Woodward, vice-președintele executiv, și Paul Pogba, jucătorul cu care a avut cele mai mari probleme. Portughezul a lăsat să se înțeleagă faptul că nu el ar fi trebuit să se ocupe de situația lui Pogba, ci superiorii săi, care, dacă l-ar fi pus la punct pe francez, acesta nu ar mai fi căpătat putere în vestiar.

Mourinho rupe tăcerea după demiterea de la Manchester United

„Antrenorii din zilele noastre au nevoie de o structură. Clubul trebuie să aibă un patron sau un președinte, un CEO, un director sportiv, un director executiv, iar apoi să vină managerul. O astfel de structură poate face față tuturor problemelor care ne sunt puse în față în aceste vremuri moderne.

Managerul trebuie să fie manager. Nu trebuie să fie omul care încearcă să mențină disciplina ori încearcă să-i educe pe jucători. Țin minte o frază pe care spus-o cândva Sir Alex Ferguson: În ziua când un jucător e mai important decât clubul, la revedere!

Trebuie să există o balanță în relația dintre manager și jucători, însă managerul nu trebuie să fie obligat să mențină disciplina cu orice preț. De aceea spun de această structură. Prin această structură managerul e protejat, iar jucătorii nu mai ajung într-o situație în care se cred mai puternici decât e cazul” – a spus Jose Mourinho pentru beIN Sports.

Mourinho dă vina pe conducere
Mourinho dă vina pe conducere

United, doar victorii cu Solskjaer

Manchester United are șase victorii din tot atâtea meciuri disputate de la venirea lui Ole Gunnar Solskjaer, iar în runda precedentă a obținut un succes răsunător, impunându-se pe terenul lui Tottenham. „Diavolii” joacă în weekend acasă cu Brighton.

Biletul Zilei din Premier League este disponibil întotdeauna pe betmag.ro