Fotbal international

Mourinho s-a răzbunat pe căpitanul lui Manchester United. “De-asta nu am mai jucat în ultimul timp”

17.11.2018 | 09:50
Mourinho sa razbunat pe capitanul lui Manchester United Deasta nu am mai jucat in ultimul timp
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho s-a răzbunat pe un jucător al lui Manchester United. Antonio Valencia a intrat în colimatorul antrenorului portughez după ce a dat like unei postări de pe Instagram, prin care fanii cereau demisia tehnicianului de 55 de ani. Convocat la echipa naţională a Ecuadorului, fundaşul dreapta a vorbit despre situaţia lui la formaţia de pe “Old Trafford”.

“Nu am mai jucat în ultimul timp, dar este o decizie tactică luată de antrenor. Jucătorul care mi-a luat locul (n.r. Ashley Young) a jucat bine până acum. Trebuie respectată decizia. Tot ceea ce pot să fac este să mă antrenez şi să fiu pregătit pentru momentul în care el (n.r. Jose Mourinho) va avea nevoie de mine. Sunt calm şi ştiu că va veni şi momentul meu”, a declarat Antonio Valencia pentru Area Deportivo.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho s-a răzbunat pe un jucător al lui Manchester United: “Valencia este accidentat”

După declaraţiile oferite de Antonio Valencia, presa din Anglia consideră că Jose Mourinho s-a răzbunat pe jucătorul lui Manchester United. În octombrie, un cont deţinut de fanii lui Antonio Valencia cerea demisia antrenorului portughez, iar jucătorul ecuadorian a dat like postării. Imediat după acest moment, fotbalistul de 33 de ani şi-a pierdut locul de titular, dar şi banderola de căpitan.

Recent, Jose Mourinho susţinea că Antonio Valencia este accidentat, acest fiind şi motivul pentru care nu a mai jucat pentru Manchester United. Cu toate acestea, fundaşul ecuadorian a susţinut că este ok din punct de vedere fizic. “Am urmărit un clip simpatic pe contul de Instagram al lui Antonio, unde spune ‘muncă, muncă, muncă’. Ar trebui să spună că se antrenează singur pentru că este accidentat şi nu se poate pregăti cu echipa. Părea că munceşte din greu, dar fără minge şi colegi. El nu este pregătit să intre pe teren”, susţinea recent Jose Mourinho.

ADVERTISEMENT
Jose Mourinho s-a răzbunat pe un jucător al lui Manchester United. Antonio Valencia a intrat în colimatorul portughezului
Jose Mourinho s-a răzbunat pe un jucător al lui Manchester United. Antonio Valencia a intrat în colimatorul portughezului