Foto. Mourinho, scrisoare emoţionantă adresată unui bătrân de 94 de ani

Tibi Demeter   
in Galerie foto
31/01/2018, 19:14
Foto. Mourinho, scrisoare emoţionantă adresată unui bătrân de 94 de ani GALERIE FOTO

Frederick Schofiel, 94 de ani, este unul dintre cei mai vechi fani ai lui Manchester United în viaţă şi de curând a suferit un atac cerebral, însă a avut parte de o surpriză din partea antrenorului portughez. Tehnicianul lusitan a aflat de curând de povestea lui Frederick şi în ciuda faptului că are parte de un meci dificil împotriva lui Tottenham,  el nu a ezitat să îi trimită o scrisoare fanului.

Am aflat de curând despre loialitatea ta pentru Manchester United. Vreau să îţi scriu doar ca să îţi mulţumesc pentru devotamentul şi loialitatea pentru club. Entuziasmul fanilor continuă să mă uimească”, au fost cuvintele prin care Jose Mourinho şi-a început scrisoarea către  Schofiel.

Mourinho  i-a transmis fanului că jucătorii lui United sunt şi ei cu gândul la el

Antrenorul lusitan l-a informat pe fanul vetran că el şi jucătorii se gândesc la starea lui: “eu, jucătorii şi personalul ne gândim la tine”, după familia l-a fotografiat pe Frederick în momentul în care a deschis scrisoarea.  Jose Mourinho a fost criticat de multe ori pentru insesibilitatea de care dă dovadă în anumite momente.

Kevin Schofield, nepotul fanului veteran, este un mare fan al lui Manchester City, însă a rămas surprins de gestul lui Jose Mourinho: “United mi-a depăşit aşteptările. Pasiunea pentru fotbal în oraşul nostru este uimitoare, uneori chiar peste limite, dar ne poate unifica când este necesar”, a fost mesajul nepotului pe Twitter.

Ştirea MOMENTULUI

Dănciulescu, totul despre refuzul lui Nemec de a merge la FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.