Premier League

Mourinho şi-a fixat principala ţintă de mercato: un fundaş din naţionala Belgiei

22.07.2018 | 20:59
Mourinho sia fixat principala tinta de mercato un fundas din nationala Belgiei
ADVERTISEMENT

Jose Mourinhoşi-a fixat la Manchester United principala ţintă de mercato pentru această vară. Un fundaş din naţionala Belgiei este omul pe care experimentatul tehnician portughez l-a identificat a fi omul cheie de care are nevoie pentru a securiza zona din faţa porţii lui Davide De Gea. Avantajul pentru United, dacă va reuşi să concretizeze mutarea, ar fi faptul că jucătorul ales evoluează deja de ani buni în Premier League, deci nu ar mai fi nevoie de nici o adaptare.

Jucătorul care urma să dea o mare forţă apărării diavolilor roşii e deja obişnuit cu acest apelativ, pentru că joacă în naţionala Belgiei, care este alintată de fani exact precum echipa de pe Old Trafford. A fost unul dintre oamenii de bază ai Belgiei la Campionatul Mondial din Rusia, unde Belgia a învins Anglia în finala mică, scor 2-0, şi a obţinut, în premieră, medaliile de bronz la acest nivel.

ADVERTISEMENT

Mourinho şi-a fixat principala ţintă de mercato, Costă 80 de milioane de euro

Este vorba de fundaşul lui Tottenham, Toby Alderweireld, jucător care este piesă de bază în angrenajul lui Mauricio Pochettino la gruparea londoneză. Londonezii cer însă 80 de milioane de euro pentru fundaş, iar United încearcă să reducă din preţ în condiţiile în care acesta are în contract o clauză care îi va permite să plece de la Spurs în vara viitoare pentru doar 30 de milioane de euro. Astfel, dacă Londonezii vor să realizeze un profit însemnat de pe urma vânzării lui Alderweireld, perioada de transferuri din această vară reprezintă oportunitatea perfectă.

Mourinho şi-a stabilit ţinta pentru mercato. Belgianul Alderweireld a jucat titular la CM şi costă 80 de milioane
Mourinho şi-a stabilit ţinta pentru mercato. Belgianul Alderweireld a jucat titular la CM
Tags: