Fotbal international

VIDEO. Guardiola, băgat în CRIZĂ de Mourinho! Recordul negativ al catalanului!

UPDATE. În afara faptului că Jose Mourinho şi-a luat revanţa faţă de City, portughezul l-a ”devastat” şi pe Guardiola. Mourinho i-a administrat al şaselea meci fără victorie lui...
27.10.2016 | 13:25
VIDEO Guardiola bagat in CRIZA de Mourinho Recordul negativ al catalanului

UPDATE. În afara faptului că Jose Mourinho şi-a luat revanţa faţă de City, portughezul l-a ”devastat” şi pe Guardiola. Mourinho i-a administrat al şaselea meci fără victorie lui Guardiola. Este cea mai neagră serie din cariera catalanului! 

”Eu încerc mereu să cîştig, aceasta este filosofia mea, dar nu iese mereu”, a spus Guardiola după meci.

Seria celor 6 partide fără victorie:
Celtic – Manchester City 3-3
Tottenham – Manchester City 2-0
Manchester City – Everton 1-1
Barcelona – Manchester City 4-0
Manchester City – Southampton 1-1
Manchester United – Manchester City 1-0

Manchester United a reuşit să se califice în sferturile Cupei Ligii, după ce a trecut cu 1-0 de Manchester City. Chelsea a fost eliminată de West Ham!

United – City 1-0 (Mata 54)

uuu

West Ham – Chelsea 2-1 (Kouyate 12, Fernandes 48 / Cahill 90+5)

west

Southampton – Sunderland 1-0 (Boufal 66)

south

UPDATE 18:53. Pep Guardiola a vorbit despre perioada grea prin care trece la Manchester City. ”Ultimele noastre meciuri au fost grele. Dacă ai 3-0 pe tabela cînd mai sînt 15 sau 20 de minute, poţi controla mai bine meciul şi devine un pic mai uşor. Cu Barcelona noi am jucat însă 10 contra 11, în Liga Campionilor e fizic şi e greu. După aceea a fost meciul cu Southampton, cînd noi am comis o greşeală în urma căreia adversarii au deschis scorul. La trei zile după Manchester United vine meciul cu West Brom, apoi e Barcelona”, a spus Guardiola.

UPDATE 17:19 Mourinho a anunţat că-şi doreşte să plece din Manchester, însă nu şi de la United: “Viaţa mea aici este un dezastru. Nu pot ieşi pe nicăieri, sunt fotografi peste tot. În plus, copiii mei trăiesc în Londra, nu-i pot lua de acolo. Cel mai probabil, va trebui să mă mut eu acolo”

Chiar dacă se joacă în Cupa Ligii, Man United – Man City este momentul zero atât pentru Mourinho, cât şi pentru Guardiola. Cei doi îşi doresc cu ardoare să pună capăt seriilor mai puţin reuşite din ultima vreme. Presiunea este uriaşă în ambele tabere, iar presa internaţională a încercat să afle motivele pentru care United şi City nu se ridică la nivelul investiţiilor făcute în vară.

CE NU MERGE LA UNITED

Fără să-şi dorească acest lucru, Mourinho a reuşit să aibă un bilanţ la fel de slab ca David Moyes pe banca “diavolilor”. Presiunea este mult mai mare însă pe antrenorul portughez, răsfăţat cu jucători în valoare de aproximativ 200 de milioane de euro în această vară.

IBRA ŞI-A PIERDUT DIN MAGIE

Suedezul a ajuns la 585 de minute consecutive fără gol marcat în Premier League. Iniţial, Zlatan îşi începuse aventura excelent la United, cu trei goluri înscrise. Este atacantul cu cele mai multe şuturi expediate spre poartă din campionatul Angliei (25), insuficient se pare pentru a transforma oportunităţile în goluri.

POGBA, DEZASTRUOS

Francezul adus pe 105 milioane de euro de la Juventus nu şi-a găsit încă locul în primul 11. Mourinho a declarat recent că jurnaliştii şi suporterii trebuie să aibă răbdare, însă rezultatele vorbesc de la sine. Fie că a jucat la închidere, fie că a fost urcat în postura de playmaker, Pogba n-a dat randament, având evoluţii mediocre.

DERBY CU GHINION

Căderea lui United a început odată cu eşecul suferit în derby. Până la acea înfrângere cu 1-2, băieţii lui Mourinho aveau patru victorii consecutive în toate competiţiile. De atunci, consistenţa lipseşte cu desăvârşire în rezultate, Man United obţinând patru victorii în ultimele nouă partide oficiale.

CE NU MERGE LA CITY

Din 2009 nu i s-a mai întâmplat lui Guardiola ca o echipă antrenată de el să nu obţină nicio victorie în cinci partide consecutive.

ERORILE DIN APĂRARE

Aproape că nu a existat partidă pentru City în ultima lună fără o gravă eroare comisă în defensivă. Fie că a fost vorba de portarul Bravo ori de fundaşii Stones sau Kompany, cineva a gafat la momentul nepotrivit.

LIPSA DE CLARITATE

Atunci când deschid scorul, jucătorii lui City se descurcă de minune, însă, dacă adversarii lor marchează primii, apar momentele de panică, iar jocul devine nesigur. De fiecare dată când a fost condusă în acest sezon, trupa lui Guardiola a obţinut cel mult un egal. Cu Barcelona şi Tottenham a pierdut, în timp ce cu Celtic, Southampton şi Everton a remizat.

AGUERO, ÎN SCĂDERE DE FORMĂ

Atacantul argentinian este de sezoane bune omul numărul 1 din atacul lui City. Golurile sale au purtat echipa spre cele mai importante performanţe din istoria clubului. Totuşi, în ultima vreme, jocul lui Aguero este previzibil şi lipsit de încredere. Kun nu a mai înscris din 24 septembrie, ajungând la şapte partide consecutive fără gol, incluzând aici şi meciurile de la echipa naţională.

ECHIPELE PROBABILE

United (4-2-3-1): De Gea; Valencia, Smalling, Blind, Shaw; Herrera, Pogba; Rooney, Martial, Rashford; Ibrahimovic

City (3-4-3): Bravo; Stones, Otamendi, Kolarov; Sane, Fernandinho, Gundogan, Sterling; De Bruyne, Silva; Aguero