Mourinho, show la conferinţa de presă! A învins Huddersfield şi a dat tonul declaraţiilor spumoase

jose mourinho, manchester united, tottenham hotspur

Jose Mourinho a trecut peste înfrângerea din meciul cu Tottenham Hotspur. Manchester United s-a impus în partida cu Huddersfield, scor 2-0, iar antrenorul portughez a făcut o serie de comentarii.

Manchester United a avut un meci dificil cu Huddersfield în prima repriză. Jucătorii antrenaţi de Jose Mourinho au avut probleme în tentativa de a sparge defensiva adversarilor, iar tehnicianul portughez l-a lăudat pe omologul său.

"Diavolii" au reuşit să marcheze golurile victoriei abia în a doua repriză, prin Romelu Lukaku şi Alexis Sanchez. La finalul partidei de pe "Old Trafford", Jose Mourinho a vorbit despre jocul prestat de echipa antrenată de David Wagner.

Echipa lui Mourinho, cea mai bună apărare pe teren propriu

"Am avut în permanenţă controlul jocului, dar la pauză a fost doar 0-0. În prima repriză cred că am avut posesia în proporţie de 85%, dar nu a fost destul. Am continuat să jucăm la fel şi chiar şi la 1-0 am dominat, apărarea noastră nefiind pusă în pericol. A trebuit să avem răbdare şi să menţinem o presiune ridicată. A fost nevoie să dărămăm Zidul Berlinului, organizat foarte bine de către David Wagner", a declarat Jose Mourinho pentru BBC.

Manchester United ocupă locul 2 în Premier League, cu 56 de puncte obţinute în 26 de etape, cu 17 mai puţin decât Manchester City. Formaţia antrenată de Jose Mourinho este echipa cu cea mai bună defensivă pe teren propriu.