Decizie inedită! Rednic, înlocuit cu un antrenor de amatori la Mouscron

mouscron, mircea rednic, inlocuitor, amator, jupiler league

Mircea Rednic a fost demis, miercuri, din funcţia de antrenor principal al echipei Mouscron, după un an şi două luni petrecute la formaţia belgiană.

Imediat după îndepărtarea tehnicianului romîn, conducerea clubului din Jupiler League a început căutările pentru aducerea unui nou antrenor. Decizia finală a celor de la Mouscron a fost una surprinzătoare, ei alegând un amator.

Frank Defays a semnat un contract până în vara anului 2019. Până în prezent, experinţa de tehnician a lui Defays se rezumă la o echipă de amatori, Excelsior Virton (locul 12 din 16 echipe, în liga a treia), pe care a pregătit-o din 2011.

Mouscron l-a demis pe Rednic pentru că nu mai era implicat în proiect

”Profilul lui de antrenor se potriveşte perfect cu cel căutat de club pentru a duce la bun sfârşit proiectul”, a anunţat clubul belgian, într-un comunicat. Frank Defays, în vârstă de 43 de ani, a fost jucător la formaţia Charleroi.

Mouscron a anunţat printr-un comunicat de presă că a renunţat la serviciile lui Rednic. ”După ce a reuşit să menţină clubul în prima ligă şi a avut un start de sezon excelent, rezultatele lui Rednic nu au mai fost cele dorite. Cu doar 13 puncte obţinute în ultimele 18 meciuri, conducerea a trebuit să reacţioneze. Mai ales că în ultimele declaraţii Mircea Rednic ne-a arătat că nu mai este implicat în proiectul nostru. Clubul nostru este ambiţios, dar nu cu orice preţ”, se scrie în comunicatul belgienilor.