Sporturi

Formula 1 MP al Italiei de la Monza. Charles Leclerc a câștigat pentru Ferrari. VIDEO

Autori: Andrei Șchiopu, Sorin Dumitrescu | 08.09.2019 | 17:40
Formula 1 MP al Italiei de la Monza. Charles Leclerc a câștigat pentru Ferrari. VIDEO
Charles Leclerc, câștigătorul de la Monza. Sursă foto: hepta.ro

Marele Premiu al Italiei la Formula 1 are loc duminică, 8 septembrie, cu începere de la ora 16:00. Este o cursă care se dispută pe teritoriul Ferrari și evident o întreagă Italie așteaptă un succes al unuia dintre piloții scuderiei care deține cele mai multe succese din istoria Formulei 1 atât la constructori, cât și în clasamentul piloților. Să nu uităm că la Ferrari a activat cel care are cele mai multe titluri, 7, germanul Michael Scumacher.


UPDATE 8 septembrie, ora 17:42 / Marele Premiu al Italiei de la Monza a fost câștigat de Ferrari prin pilotul francez, Charles Leclerc, care a fost urmat de Valtteri Bottas pe locul 2 și Lewis Hamilton pe poziția 3.


MP al Italiei la Formula 1 Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport

Marele Premiu al Italiei la Formula 1 se desfășoară duminică, 8 septembrie, de la ora 16:00 pe circuitul de la Monza. Vestea bună pentru iubitorii Formulei 1 din Italia este că tocmai s-a anunțat prelungirea contractului pe cinci ani de acum înainte, așa că până în 2024 circuitul de la Monza va continua să figureze în calendar.

Cursa va fi televizată pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport, dar puteți intra și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări evenimentul de la Monza în format LIVE VIDEO. Evident, după succesul din ultima cursă reușit de monegascul Charles Leclerc, primul din carieră și care arată că el este viitorul lui Ferrari, toată lumea așteaptă o nouă victorie a monegascului.

Care, cum necum, a reușit sâmbătă al patrulea pole-position din carieră, la capătul unor calificări cu multe peripeții. Evident, el nu poate pune în pericol supremația lui Lewis Hamilton la locul 1, dar două succese la rând pentru Ferrari ar însemna foarte mult pentru moralul acestei echipe.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!