Life

Mr. Pink, întâlnire neașteptată cu Ramona Gabor. Cum au fost surprinși milionarul și sora Monicăi Gabor

Mr. Pink a fost surprins alături de sora mai mică a partenerei sale de viață. Renumitul om de afaceri de origine chineză a apărut în compania Ramonei Gabor.
09.02.2022 | 16:05
Mr Pink intalnire neasteptata cu Ramona Gabor Cum au fost surprinsi milionarul si sora Monicai Gabor
Mr. Pink, apropiere surpriză față de sora Monicăi Gabor. Unde s-au întâlnit cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Milionarul și Ramona Gabor, sora mai mică a Monicăi Gabor, au avut parte de o întâlnire neașteptată în urmă cu puțină vreme, ambii fiind interesați de domeniul afacerilor.

Drumurile celor doi s-au intersectat în Europa, mai exact în Italia, unde au vizitat o cramă renumită pentru vinurile sale, iar după au plecat în Bordeaux, Franța.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu Mr. Pink și Ramona Gabor au fost surprinse de presa tabloidă de peste hotare. Monica Gabor, iubita afaceristului, nu a fost prezentă la întrevedere.

Mr. Pink, apropiere surpriză față de sora Monicăi Gabor. Unde s-au întâlnit cei doi

Potrivit fotografiilor distibuite în mediul virtual de Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor și Mr. Pink au petrecut mai multe momente alături de câțiva prieteni apropiați.

ADVERTISEMENT

Au luat masa la un restaurant de lux, unde nota de plată a valorat, potrivit viva.ro, 37.000 de euro. Ulterior s-au distrat pe cinste la karaoke, dovadă că sunt foarte apropiați.

Mr. Pink și cumnata sa au avut mai multe întâlniri în interes de afaceri și nu este exclus să se asocieze în perioada următoare pentru a lansa pe piață un produs nou.

ADVERTISEMENT

Aceste întrevederi vin după ce în urmă cu ceva vreme au apărut mai multe zvonuri legat de separarea dintre milionar și fosta soție a lui Irinel Columbeanu, dar iată că lucrurile sunt complet altfel.

Ramona Gabor, afacere de succes. Monica Gabor vrea să îi calce pe urme

Tot mai multe surse din anturajul Monicăi Gabor au declarat că vedeta este pregătită să se lanseze în afaceri și să devină independentă din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Zvonurile au apărut la scurt timp după ce se presupune că frumoasa șatenă și omul de afaceri chinez au pus capăt relației pe care o aveau de peste 10 ani.

Afacerile au făcut-o pe Monica Gabor să plece o perioadă în Dubai, la sora mai mică, care și-a lansat o gamă de parfumuri arăbești cu diferite arome.

Ramona Gabor face bani frumoși cu această afacere și este foarte posibil să pregătească încă un business alături de Mr. Pink care are experiență în acest domeniu. Cu siguranță, a primit sfaturi foarte bune de la milionar.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se...
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea şi Alessandro: Nu trebuie să le fie ruşine!
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Iulia Vântur pe aceiași scenă cu Jason Derulo. Unde va cânta artista în...
Iulia Vântur pe aceiași scenă cu Jason Derulo. Unde va cânta artista în fața a mii de oameni
Câți bani a câștigat Simona Halep în urma victoriei de la TAS. Nici...
Câți bani a câștigat Simona Halep în urma victoriei de la TAS. Nici nu se compară cu cât primea înainte de suspendarea pentru dopaj
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”