Life

Mr. Pink, întâlnire neașteptată cu Ramona Gabor. Cum au fost surprinși milionarul și sora Monicăi Gabor

Mr. Pink a fost surprins alături de sora mai mică a partenerei sale de viață. Renumitul om de afaceri de origine chineză a apărut în compania Ramonei Gabor.
09.02.2022 | 16:05
Mr Pink intalnire neasteptata cu Ramona Gabor Cum au fost surprinsi milionarul si sora Monicai Gabor
Mr. Pink, apropiere surpriză față de sora Monicăi Gabor. Unde s-au întâlnit cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Milionarul și Ramona Gabor, sora mai mică a Monicăi Gabor, au avut parte de o întâlnire neașteptată în urmă cu puțină vreme, ambii fiind interesați de domeniul afacerilor.

Drumurile celor doi s-au intersectat în Europa, mai exact în Italia, unde au vizitat o cramă renumită pentru vinurile sale, iar după au plecat în Bordeaux, Franța.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu Mr. Pink și Ramona Gabor au fost surprinse de presa tabloidă de peste hotare. Monica Gabor, iubita afaceristului, nu a fost prezentă la întrevedere.

Mr. Pink, apropiere surpriză față de sora Monicăi Gabor. Unde s-au întâlnit cei doi

Potrivit fotografiilor distibuite în mediul virtual de Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor și Mr. Pink au petrecut mai multe momente alături de câțiva prieteni apropiați.

ADVERTISEMENT

Au luat masa la un restaurant de lux, unde nota de plată a valorat, potrivit viva.ro, 37.000 de euro. Ulterior s-au distrat pe cinste la karaoke, dovadă că sunt foarte apropiați.

Mr. Pink și cumnata sa au avut mai multe întâlniri în interes de afaceri și nu este exclus să se asocieze în perioada următoare pentru a lansa pe piață un produs nou.

ADVERTISEMENT

Aceste întrevederi vin după ce în urmă cu ceva vreme au apărut mai multe zvonuri legat de separarea dintre milionar și fosta soție a lui Irinel Columbeanu, dar iată că lucrurile sunt complet altfel.

Ramona Gabor, afacere de succes. Monica Gabor vrea să îi calce pe urme

Tot mai multe surse din anturajul Monicăi Gabor au declarat că vedeta este pregătită să se lanseze în afaceri și să devină independentă din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Zvonurile au apărut la scurt timp după ce se presupune că frumoasa șatenă și omul de afaceri chinez au pus capăt relației pe care o aveau de peste 10 ani.

Afacerile au făcut-o pe Monica Gabor să plece o perioadă în Dubai, la sora mai mică, care și-a lansat o gamă de parfumuri arăbești cu diferite arome.

Ramona Gabor face bani frumoși cu această afacere și este foarte posibil să pregătească încă un business alături de Mr. Pink care are experiență în acest domeniu. Cu siguranță, a primit sfaturi foarte bune de la milionar.

ADVERTISEMENT