Sport

MTS a făcut anunțul! Cele trei echipe care au cerut să joace pe stadionul „Arcul de Triumf”

Ministerul Tineretului și Sportului a dezvăluit cele trei echipe care au solicitat, în mod oficial, să evolueze pe noua arenă „Arcul de Triumf”.
29.07.2021 | 15:52
MTS a facut anuntul Cele trei echipe care au cerut sa joace pe stadionul Arcul de Triumf
ADVERTISEMENT

Noua arenă „Arcul de Triumf” a fost inaugurată în această vară.

Arena din Capitală are o capacitate de 8.207 de locuri.

MTS a anunțat cele trei echipe care au cerut să joace pe stadionul „Arcul de Triumf”

FCSB, Rapid și Federația Română de Rugby au depus cereri pentru a evolua pe noul stadion „Arcul de Triumf”, potrivit MTS.

„Cluburile FCSB și Rapid au solicitat folosirea Stadionului Arcul de Triumf pentru campionatul național de fotbal 2021/2022. De asemenea,

ADVERTISEMENT

Federația Română de Rugby a solicitat folosirea stadionului pentru jucarea meciurilor oficiale, cât și pentru efectuarea antrenamentelor echipei naționale de rugby.

Noua infrastructură trebuie să acopere atât activitățile sportive cât și cele de recreere fizică a persoanelor, precum și facilitarea interacțiunilor sociale.

ADVERTISEMENT

Finalizarea Stadionului Național Arcul de Triumf reprezintă un pas important în sprijinirea și promovarea sportului la toate nivelele de reprezentare.

Ministerul Tineretului și Sportului are obligația de a se asigura că bunurile aflate în administrarea sa vor fi utilizate în așa fel încât acestea să corespundă obiectivelor care au stat la baza fundamentării investițiilor în infrastructură, finanțate de la bugetul de stat”, a transmis MTS, potrivit Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Cât despre costurile lunare privind întreținerea noii arene, MTS susține că, în prezent, efectuează analize privind aceste costuri, iar o situație clară va fi disponibilă după o perioadă de cel puțin un an de funcționare.

„În ceea ce privește cuantumul costurilor lunare privind întreținerea Stadionului Arcul de Triumf vă informăm că în prezent se fac analize privind aceste costuri, o situație reală privind costurile se poate realiza doar după o perioadă de cel puțin un an de funcționare.

ADVERTISEMENT

Acoperirea parțială a costurilor de întreținere ale stadionului este prevăzută a fi realizată prin organizarea de diferite evenimente în incintă”, a mai transmis MTS.

ADVERTISEMENT
Tags: