Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Mihailo Mudryk, mesaj din trei cuvinte pentru debutul la Euro 2024! Ce a postat înainte de România – Ucraina

Mihailo Mudryk este pregătit pentru EURO 2024, iar starul lui Chelsea a postat două fotografii înainte de România - Ucraina.
16.06.2024 | 21:52
Mihailo Mudryk mesaj din trei cuvinte pentru debutul la Euro 2024 Ce a postat inainte de Romania  Ucraina
Postarea lui Mudryk înainte de România - Ucraina. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Fotbalistul pentru care Chelsea a plătit 70.000.000 de euro vrea să își conducă naționala pentru a trece de faza grupelor, însă mai întâi trebuie să treacă de România, în primul meci de la Campionatul European din Germania.

Postarea lui Mudryk înainte de România – Ucraina

Mihailo Mudryk a postat pe contul personal de Instagram două fotografii cu el din Germania, iar mesajul său este clar pentru fanii naționalei Ucrainei: „Mâine începem treaba!”.

ADVERTISEMENT

România și Ucraina se vor duela în primul meci al grupei E, luni, 17 iunie, de la ora 16:00, la Munchen. Din grupa României, pe lângă Ucraina, mai fac parte Belgia și Slovacia.

În ultimul sezon jucat pentru Chelsea, starul naționalei Ucrainei a strâns un total de 41 de meciuri, în toate competițiile, marcând șapte goluri și oferind două pase decisive.

ADVERTISEMENT
  • 35.000.000 de euro este cota de piață a lui Mihailo Mudryk, conform transfermarkt.com

„Mudryk are un motor în spate!”

Răzvan Raț a vorbit despre Mihailo Mudryk, pe care îl laudă și căruia îi remarcă viteză: „Am avea jucători de viteză care ar putea surprinde pe contraatac. Nu cred că e neapărat o strategie rea.

Atâta timp cât avem şi posibilitatea de a ţine mingea şi a avea o posesie şi a ne crea ocazii, a construi lucruri, de ce nu? Echipa Ucrainei, în afară de cluburile la care activează (n.r. jucătorii), au şi demonstrat, au avut şi sezoane bune.

ADVERTISEMENT

Vorbim de Dovbyk care a fost al doilea marcator din La Liga, Tsygankov care a jucat foarte bine la Girona şi Girona a avut un sezon foarte bun”.

„Mudryk care are un motor în spate, sau e cineva care îi suflă în pânze şi aleargă foarte bine, în afară de asta e un jucător care s-a vândut pe o anumită sumă şi nu cred că degeaba.

ADVERTISEMENT

Vorbim de cei trei pentru că sunt cei mai reprezentativi. Stai că l-am uitat pe Zinchenko. Există foarte multă valoare în echipa Ucrainei de care ar trebui să ne temem, dar nu în sensul în care să spunem gata, am pierdut dinainte”, a mai spus Răzvan Raț, la TV ProTV.

ADVERTISEMENT
4,20 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul România - Ucraina