Îl mai ştii pe Mugur Bolohan? Cum arată acum! Imagini surprinse la Barcelona, acolo unde s-a reîntâlnit cu un alt rapidist

Vlad Roşca   
in Fotbal intern
26/03/2018, 18:07
Îl mai ştii pe Mugur Bolohan? Cum arată acum! Imagini surprinse la Barcelona, acolo unde s-a reîntâlnit cu un alt rapidist

Iulian Chiriţă este un jucător reprezentativ al Rapidului, echipă pentru care a evoluat între 1991-1996 şi pentru care a marcat 40 de goluri. În 1994 a fost prezent la Campionatul Mondial în Statele Unite ale Americii.

Jucătorul a fost supranumit “golgheterul unei cupe refuzate” după finala de Cupă din 1995 pierdută în faţa Petrolului.

Mugur Bolohan, întâlnire cu Chiriţă!

Aflat în Barcelona, Mugur Bolohan care a fost coechipier cu Chiriţă la Rapid, a profitat de ocazie şi s-a întâlnit cu acesta. El i-a oferit un tricou cu numărul 10 şi cartea “Zâmbetul legendei” scrisă de Lucian Ionescu.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×