ADVERTISEMENT
Life

Mugur Mihăescu a bătut palma cu televiziunea lui Pandele. Ce emisiune va prezenta

Autor: Bogdan Solomon | 15.04.2021 | 16:33
Mugur Mihăescu a bătut palma cu televiziunea lui Pandele. Ce emisiune va prezenta
Mugur Mihăescu revine pe micul ecran. Sursa foto: Facebook

Vă era dor de Mugur Mihăescu? Ei bine, după programul special realizat alături de bunul său prieten și coleg Radu Pietreanu în noaptea dintre ani, la TVR 1, acesta se întoarce pe micul ecran, într-o ipostază în care nu v-a fost dat prea des să-l vedeți.

ADVERTISEMENT

Concret, potrivit paginademedia.ro, este vorba despre un late night show cu invitați aleși pe sprânceană și povești de viață care „merită” spuse. Îl veți putea urmări începând de luni, 10 mai, la Metropola TV, post deținut de primarul Voluntariului, Florentin Pandele.

”Meriţi” este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite. Îmi propun să fiu vocea acestor oameni!”, a explicat îndrăgitul umorist.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu va prezenta un late night show la Metropola TV

Este o emisiune care are o deviză clară, educaţia. De asemenea este o emisiune care îşi propune să identifice de ce s-a deprofesionalizat România şi cum să facem să o profesionalizăm din nou. 
 
”Meriţi” este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite.

Spunem poveşti ale oamenilor care excelează în meseriile lor şi încercăm să-i extragem din ”Marea Masă Mută”. Îmi propun să fiu vocea acestor oameni!”, a anunțat Mugur Mihăescu, invitându-și telespectatorii să-l descopere într-o nouă ipostază, dincolo de Garcea, Leana și toate celelalte personaje care i-au adus celebritatea.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-am crescut fiica după o rețetă anume”

Până la mult așteptata revenire pe micul ecran, acesta se bucură, însă, din plin de timpul petrecut alături de familie. Nu de alta, dar și viața personală îi oferă destule satisfacții. Fiica sa, Ivona, are 21 de ani și studiază tocmai în Statele Unite ale Americii.

Nu mi-am crescut fiica după o reţetă anume. Pur şi simplu, am decis împreună cu soţia mea, Rodica, să avem încredere totală în ea.

ADVERTISEMENT

Dar ne-am asigurat, şi eu, şi maică-sa, că a primit abc-ul regulilor de viaţă, alea care încep mereu cu regulile de bun simţ, cele pe care le ştim toţi”, a dezvăluit Mugur Mihăescu într-un interviu acordat recent.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!