Life

Mugur Mihăescu a făcut milioane de euro din Vacanța Mare. Pe ce a cheltuit toți banii câștigați

Mugur Mihăescu a făcut milioane de euro din Vacanța Mare. Actorul a dezvăluit pe ce a cheltuit toți banii.
04.10.2021 | 10:09
Mugur Mihaescu a facut milioane de euro din Vacanta Mare Pe ce a cheltuit toti banii castigati
Mugur Mihăescu a făcut milioane de euro din Vacanța Mare. Pe ce a cheltuit toți banii câștigați. Sursa foto: Capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu a spus adevărul despre banii obținuți din Vacanța Mare, unde a câștigat câteva milioane de euro. Invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, actorul a vorbit despre averea câștigată atunci.

Interpretul lui Garcea a declarat că a cheltuit foarte mulți bani în perioada respectivă. Actorul și-a achiziționat numeroase lucruri materiale, susținând că “banii trebuie puși în circulație”.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu a reușit să-și îndeplinească visurile materiale cu ajutorul emisiunii de succes, difuzată la începutul anilor 2000.

Mugur Mihăescu a făcut milioane de euro din Vacanța Mare. Pe ce a cheltuit toți banii câștigați

Mugur Mihăescu a spus adevărul despre averea de pe urma emisiunii Vacanța Mare. Actorul a recunoscut că a cheltuit foarte mulți bani câștigați atunci și că și-a îndeplinit multe dorințe materiale pe care le avea.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu i-a sfătuit pe toți să-și urmeze visurile și să adune amintiri, pentru că banii oricum trebui cheltuiți. Mugur Mihăescu nu a precizat care a fost suma câștigată atunci, însă a spus că este vorba de zeci de milioane de euro.

„Destule, multe, nu mai știu. Dacă nu ne-am făcut un scop din bani, au venit. Cum îi număram, îi și cheltuiam. Pentru ce faci bani, ca să îi iei cu tine în mormânt? Ce faci? Îți construiești o casă să-ți placă, ne-am făcut visele alea cum erau pe la 35 de ani, cu mașini, cum vezi pe fiecare că are.

ADVERTISEMENT

Urmați-vă, frate, visul! Trăiți-vă viața, că rămâneți cu amintirile! Banii? Pune-i în circulație, să se ducă. Clar că, la un moment dat, trebuie să te gândești la zile negre, să mai pui ceva deoparte, dar am câștigat cât am dăruit pentru că reclamele vândute pe perioada Vacanța Mare au generat zeci de milioane de euro.

N-aveam de ce să nu facem bani. E adevărat că e o rușine să fii sărac într-o țară bogată. De ce să fii sărac? Poate dacă nu vrei și nu muncești. Dacă poți pe urmă să întorci în societate ce ai produs, să te implici, foarte bine”, a declarat Mugur Mihăescu, duminică, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu a vrut să plece din România

Actorul a mai spus că s-a gândit, de câteva ori, să plece din România, însă nu a putut să facă acest pas și a ținut să rămână aici, în țara natală.

„Dacă nu poți, stabilește-te în altă parte. Eu am ales să rămân aici, cu bune și cu rele, așa cum am putut. Aici m-am născut și nu pot să plec să trăiesc în altă țară. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut să fac pasul ăsta”, a continuat actorul.

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România. Debutul l-a avut cu mai bine de trei decenii în urmă, atunci când făcea parte din grupul Vacanța Mare, fondat în 1988.

La începutul anilor 2000, grupul de umor avea emisiuni la Pro TV, care au avut un mare succes în perioada respectivă.

Actorul a fost implicat și în politică o perioadă și deține câteva afaceri. În ultima vreme, Mugur Mihăescu a fost unul dintre cei care au contestat deciziile impuse de autorități, în contextul pandemiei de COVID-19, care i-au adus numeroase controverse.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Dezlegare la pește. Rețete de paste cu ton
Dezlegare la pește. Rețete de paste cu ton
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română