Life

Mugur Mihăescu a făcut milioane de euro din Vacanța Mare. Pe ce a cheltuit toți banii câștigați

Mugur Mihăescu a făcut milioane de euro din Vacanța Mare. Actorul a dezvăluit pe ce a cheltuit toți banii.
04.10.2021 | 10:09
Mugur Mihaescu a facut milioane de euro din Vacanta Mare Pe ce a cheltuit toti banii castigati
Mugur Mihăescu a făcut milioane de euro din Vacanța Mare. Pe ce a cheltuit toți banii câștigați. Sursa foto: Capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu a spus adevărul despre banii obținuți din Vacanța Mare, unde a câștigat câteva milioane de euro. Invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, actorul a vorbit despre averea câștigată atunci.

Interpretul lui Garcea a declarat că a cheltuit foarte mulți bani în perioada respectivă. Actorul și-a achiziționat numeroase lucruri materiale, susținând că “banii trebuie puși în circulație”.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu a reușit să-și îndeplinească visurile materiale cu ajutorul emisiunii de succes, difuzată la începutul anilor 2000.

Mugur Mihăescu a făcut milioane de euro din Vacanța Mare. Pe ce a cheltuit toți banii câștigați

Mugur Mihăescu a spus adevărul despre averea de pe urma emisiunii Vacanța Mare. Actorul a recunoscut că a cheltuit foarte mulți bani câștigați atunci și că și-a îndeplinit multe dorințe materiale pe care le avea.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu i-a sfătuit pe toți să-și urmeze visurile și să adune amintiri, pentru că banii oricum trebui cheltuiți. Mugur Mihăescu nu a precizat care a fost suma câștigată atunci, însă a spus că este vorba de zeci de milioane de euro.

„Destule, multe, nu mai știu. Dacă nu ne-am făcut un scop din bani, au venit. Cum îi număram, îi și cheltuiam. Pentru ce faci bani, ca să îi iei cu tine în mormânt? Ce faci? Îți construiești o casă să-ți placă, ne-am făcut visele alea cum erau pe la 35 de ani, cu mașini, cum vezi pe fiecare că are.

ADVERTISEMENT

Urmați-vă, frate, visul! Trăiți-vă viața, că rămâneți cu amintirile! Banii? Pune-i în circulație, să se ducă. Clar că, la un moment dat, trebuie să te gândești la zile negre, să mai pui ceva deoparte, dar am câștigat cât am dăruit pentru că reclamele vândute pe perioada Vacanța Mare au generat zeci de milioane de euro.

N-aveam de ce să nu facem bani. E adevărat că e o rușine să fii sărac într-o țară bogată. De ce să fii sărac? Poate dacă nu vrei și nu muncești. Dacă poți pe urmă să întorci în societate ce ai produs, să te implici, foarte bine”, a declarat Mugur Mihăescu, duminică, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu a vrut să plece din România

Actorul a mai spus că s-a gândit, de câteva ori, să plece din România, însă nu a putut să facă acest pas și a ținut să rămână aici, în țara natală.

„Dacă nu poți, stabilește-te în altă parte. Eu am ales să rămân aici, cu bune și cu rele, așa cum am putut. Aici m-am născut și nu pot să plec să trăiesc în altă țară. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut să fac pasul ăsta”, a continuat actorul.

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România. Debutul l-a avut cu mai bine de trei decenii în urmă, atunci când făcea parte din grupul Vacanța Mare, fondat în 1988.

La începutul anilor 2000, grupul de umor avea emisiuni la Pro TV, care au avut un mare succes în perioada respectivă.

Actorul a fost implicat și în politică o perioadă și deține câteva afaceri. În ultima vreme, Mugur Mihăescu a fost unul dintre cei care au contestat deciziile impuse de autorități, în contextul pandemiei de COVID-19, care i-au adus numeroase controverse.

ADVERTISEMENT