ADVERTISEMENT
Life

Mugur Mihăescu amenință cu ieșitul în stradă: ”Mă simt ca iobagii ăia păcăliți de boier”

Autor: Alexa Serdan | 17.02.2021 | 17:59
Mugur Mihăescu amenință cu ieșitul în stradă: ”Mă simt ca iobagii ăia păcăliți de boier”
Mugur Mihăescu amenință cu ieșitul în stradă: ”Mă simt ca iobagii ăia păcăliți de boier”. Sursa foto: radioinfinit.ro

Mugur Mihăescu amenință cu ieșitul în stradă, după ce s-a simțit mințit și păcălit de politicieni legat de fondurile promise pentru sistemul Horeca. Actorul a ajuns la capătul răbdărilor, spunând că se simte ca un fraier. 

ADVERTISEMENT

Artistul a crezut în vorbele celor care ne conduc, însă nici până în ziua de azi nu a primit vreun ajutor de la statul român în condițiile în care s-a împrumutat 50 de milioane de euro pentru a susține această industrie, care a fost închisă complet din cauza pandemiei.

Mai mult decât atât, Mugur Mihăescu a dezvăluit că vrea să iasă în stradă pentru a-și cere drepturile, el fiind patronul a trei pub-uri din Centrul Vechi. Vedeta este de părere că toți patronii din Horeca merită să li se facă dreptate, afacerile lor fiind la pământ.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu, foc și pară pe guvernanți. Vrea să iasă în stradă

„Guvernul minte, eu am fost un prost și acum mă simt ca iobagii ăia păcăliți de boieri, când mai făceau câte o răscoală și îi luau cu asalt pe aia… Așa mă simt eu acum, trebuia să acționez când eram 30-40.000 de inși gata să ieșim în stradă, în noiembrie 2020.

Ne-au făcut ca pe țărani, ne-au promis marea cu sarea. Erau plecați la Paris, premierul și alții, am vorbit cu ei la telefon… că au găsit bani pentru salvarea firmelor românești. Eu am fost țăranul prost, dar de data asta nu mai cred, ei mint și când respiră…

ADVERTISEMENT

Sunt un utopic pentru că eu încă cred în dorința și bunătatea oamenilor, dar oamenii ăștia nu au niciun fel de gânduri de a fi așa. Ne-au demonstrat de o sută de ori, îmi pare rău că ni se întâmplă tuturor asta. 

Degeaba mă înjură unii sau alții, eu mă descurc, cu talentul meu și actoria mea, eu m-am descurcat, eu am bani, dar e vorba de o industrie în care sunt groso-modo implicați aproape un milion de oameni, ca să nu mai vorbim că au și ei familii.

ADVERTISEMENT

Vorbim de angajați, de industriile pe orizontală. Oamenii ăștia mor cu zile de vii, anesteziați, nu mai trebuie să se ducă la Matei Balș sau la Piatra Neamț să ardă de vii, ei vor ard pe picioarele lor. Nu cred că o să țină dacă nu se dă drumul la ajutoarele din fonduri europene. 

Ei ne-au închis pe toți odată, au primit bani europeni ca să ne ajute! Dacă într-o lună de zile administrațiile financiare de sector, de raion sau de regiune,  nu dau banii la oameni, de data asta mă țin de capul lor.

ADVERTISEMENT

Sper să scot lumea în stradă și astfel încât să-i dăm jos odată pentru totdeauna… Eu mă duc acolo, eu nu-i mai suport, doar minciuni am auzit”, a spus Mugur Mihăescu în emisiunea „Cetățeanul.net”, moderată de Adriana Bahmuțeanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!