Life

Mugur Mihăescu, critici dure la adresa Guvernului și mesaj pentru români, în contextul facturilor tot mai mari: „Noi suntem sclavi”

Mugur Mihăescu a reacționat în scandalul facturilor la energie electrică. Ce mesaj a transmis actorul din Vacanța Mare românilor?
17.09.2022 | 20:07
Mugur Mihaescu critici dure la adresa Guvernului si mesaj pentru romani in contextul facturilor tot mai mari Noi suntem sclavi
Mugur Mihăescu, revoltat de facturile mari la curent. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu s-a arătat revoltat de facturile tot mai mari la energie electrică pe care românii sunt nevoiți să le plătească. Actorul din Vacanța Mare este de părere că oamenii sunt păcăliți și ironizează măsurile de economie propuse de autorități.

Mugur Mihăescu, revoltat de facturile la curent. Actorul critică Guvernul și transmite un mesaj românilor

Facturile mari la energie electrică au devenit subiectul principal al ultimelor zile. Fie că este vorba despre oameni de rând sau persoane publice, tot mai mulți se plâng că sunt nevoite să achite sume usturătoare.

ADVERTISEMENT

Printre vedetele afectate de scumpirea energiei electrice se numără Mihai Șora, actorul Marius Manole, dar și Oana Roman care a susținut că modul de calcul al energiei consumate nu este corect. 

Mugur Mihăescu a intervenit și a avut o reacție dură în ceea ce privește facturile la curent. Actorul din Vacanța Mare le-a transmis românilor că sunt înșelați și puși să achite în funcție de consumul mediu lunar pe care l-au avut în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT

„Lumea va sta și va înghiți aceleași gogoși”

Pe de altă parte, actorul critică cu desăvârșire măsurile propuse de Guvern pentru a evita criza energiei electrice și susține că totul se întâmplă datorită restricțiilor impuse în timpul pandemiei de Covid-19.

„Lumea va sta și va înghiți aceleași gogoși, nu va face nimic în loc să măture pe jos cu acești asasini. Dar, dincolo de asta, tiparnița care a funcționat timp de 2-3 ani de zile în ultimul timp astăzi trebuie să tragă înapoi banii din piață, să-i ardă, pentru că doi ani au asasinat toate economiile. 

ADVERTISEMENT

Când ne-au închis, au închis lumea timp de 2 ani. Acuma a venit decontul. De ce vă mirați? Decontul va trebui luat de la sclavi. Noi suntem sclavi. Ați uitat la început să precizați că va trebui să facem și baie în doi. Va trebui să avem vecini care să ne pârască dacă ținem becul aprins, dar trebuie să încărcăm mașina electrică cu care să salvăm planeta.

Și dacă încarci o mașină electrică, plătești 1.000 de euro pe lună ca s-o încarci. Deci toate această mascaradă este făcută ca să acopere ceea ce, de fapt, au distrus acum 2 ani. În 2020 au distrus economia mondială și au început folosească acea tiparniță”, a declarat Mugur Mihăescu la Antena 3, notează spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

„Masă monetară nu va fi arsă de la bogați, va fi arsă de la fraieri ca noi”

De asemenea, Mugur Mihăescu le-a transmis oamenilor că poporul este cel care va avea cel mai mult de suferit de pe urma acțiunilor politicienilor.

„Toată masa monetară, fie că e virtuală, fie că este fizică, trebuie arsă pentru că ea nu susține și nu se vede, în schimb, lumea nu mai are încredere în hârtii. Masă monetară nu va fi arsă de la bogați, va fi arsă de la fraieri ca noi”,  a susținut actorul.

ADVERTISEMENT