Life

Mugur Mihăescu, detalii neștiute din copilărie. Cum îl pedepseau părinții: „Tata mi-a dat patru bătăi”

Mugur Mihăescu a scos la iveală detalii neștiute din copilărie și cum se înțelegea cu părinții lui.
03.06.2021 | 14:53
Mugur Mihaescu detalii nestiute din copilarie Cum il pedepseau parintii Tata mia dat patru batai
ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu a împlinit ieri vârsta de 53 de ani și a scos la iveală câteva detalii neștiute din copilărie, explicând cum îl pedepseau părinții lui atunci când făcea ceva greșit.

Fostul actor din „Vacanța Mare” este unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți din România și a făcut senzație cu personajul lui Garcea, pe care îl interpreta cu două decenii în urmă. Aparițiile sale la TV aduceau numai zâmbete pe chipurile telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Deși era mereu cu zâmbetul pe buze atunci când apărea la TV, Mugur Mihăescu nu a avut o copilărie tocmai ușoară.

Mugur Mihăescu, detalii neștiute din copilărie

Mugur Mihăescu a împlinit 53 de ani pe data de 2 iunie. Cu această ocazie, actorul și-a amintit de copilărie și despre cum îl pedepseau părinții săi atunci când greșea.

ADVERTISEMENT

„Garcea” își iubește foarte mult familia, însă nici acum nu poate uita bătăile primite de la părinți. Mama lui este cea care îl altoia mai des, în timp ce tatăl i-a dat patru bătăi.

Chiar și acum, după atâția ani, Mugur Mihăescu își amintește de aceste momente. Actorul recunoaște că nici el nu a fost un copil prea cuminte, însă mama lui îi aplica adesea „corecții”.

ADVERTISEMENT

Interpretul lui Garcea a mai spus că femeia care i-a dat viață l-a bătut chiar până la 18 ani. Actorul nu le poartă pică părinților pentru episoadele din copilărie, el însuși considerând că merita.

„Mama era dulce, mâna ei era cam dură. Mă învățasem să stau mai mult pe dreapta, că pe stânga avea efectele muncii pe mână și îmi dădea cu dosul palmei.

ADVERTISEMENT

Pe partea dreaptă aveam bătătură, știi cum faci de la chitară sau de la vioară. Dar eu în locul ei cred că mă jucam în picioare.

Acum m-am pus în locul ei, văd cu ochii maturității cum făceam eu când eram mic, cred că mă vedeai pe toate posturile de știri.

Nu dădea să mă omoare. Mama nu era aspră, eu eram tâmpit. Tata patru bătăi mi-a dat. Le țin minte pe toate. Cu cureaua.

Nici nu plângeam la tata, la mama plângeam de ziceai că m-a omorât. La tata mușcam buza, dar nu plângeam. De la maică-mea le-am luat până la 18 ani. Am meritat”, a declarat Mugur Mihăescu, potrivit ciao.ro.

Mugur Mihăescu va prezenta propria lui emisiune începând cu data de 10 mai. „Meriți” este noul său proiect și se va difuza la Metropola TV.

ADVERTISEMENT
Tags: