News

Mugur Mihăescu îl desfiinţează pe Iulian Bulai, USR: „Vai de steaua voastră de comuniști. Du-te, bă, dispari!”

03.01.2021 | 23:53
Mugur Mihaescu il desfiinteaza pe Iulian Bulai USR Vai de steaua voastra de comunisti Dute ba dispari
ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu l-a pus la punct pe Iulian Bulai, deputatul USR care a cerut restructurarea din temelii a TVR pentru programul „de prost gust” de Revelion susținut de Vacanța Mare.

Cu toate acestea, există voci, printre care cea a lui Mugur Mihăescu care-i acuză pe cei din USR că ar fi comuniști sau „neo-marxiști”.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihaescu l-a desființat pe Iulian Bulai, deputat USR, într-un dialog la Antena 3, pentru că acesta vrea să cenzureze emisiuni în anul 2021.

Mugur Mihăescu, ceartă cu Iulian Bulai în direct la Antena 3

V-au votat mai puțini oameni decât s-au uitat la Revelionul de la Antenă. Vai de steaua voastră de comuniști. Du-te, bă, dispari!

ADVERTISEMENT

În 1988 la Timișoara am ridicat sala în picioare cu o “șopârlă” cu Ceaușescu. Conducerea partidului de atunci ne-a interzis și nu mai aveam voie să facem spectacole.

Eu nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Ne întoarcem la comunism? Ne întoarcem la dictatură? Trebuie să-mi pun un tablou cu liderul suprem deasupra capului? Trebuie să aplaud la orice mi se spune?

ADVERTISEMENT

O să-l iau la mișto și pe ăsta. Dar acum ne ia el la mișto pe noi pentru că este într-o funcție în care ne poate lua la mișto”, a declarat Mihăescu.

Replica lui Iulian Bulai a fost la fel de dură, printr-o postare pe Facebook. „Am fost în seara aceasta la o dezbatere TV – pe subiectul Revelionului de la TVR. La dezbatere a participat și actorul Mugur Mihăescu (Garcea). A fost foarte trist și amuzant, în același timp.

ADVERTISEMENT

Tot ce a avut să îmi spună legat de reacția mea față de TVR este că sunt comunist și neomarxist. Mă pufnește râsul. În 1989 eu aveam doi ani. Mugur Mihăescu era, în schimb, colaborator al Securității și dădea note scrise despre relațiile colegilor lui de facultate cu cetățeni străini. Numele lui de sursă a Securității era Mihai, iar angajamentul a fost semnat pe 2 iunie 1986.
Cine este oare securist și comunist? Domnule Garcea, făceați glume mai bune acum 20 de ani”, a scris Bulai.

 

ADVERTISEMENT