Life

Mugur Mihăescu împlineşte 55 de ani. Ce avere impresionantă a făcut Garcea de la Vacanţa Mare

Actorul Mugur Mihăescu a împlinit vârsta de 55 ani și poate spune că are tot ce își dorește. A cunoscut succesul datorită proiectului Vacanța Mare, dar apoi s-a reprofilat în domeniul afacerilor.
02.06.2022 | 08:00
Mugur Mihaescu implineste 55 de ani Ce avere impresionanta a facut Garcea de la Vacanta Mare
Mugur Mihăescu. Ce avere are actorul. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu a ajuns la vârsta de 55 de ani. Actorul a investit mult în propriile afaceri, după ce nu a mai jucat în Vacanța Mare, unul dintre cele mai de succes seriale de comedie de la noi.

Ce avere are Mugur Mihăescu. Afacerile lui “Garcea”

Celebrul Garcea din serialul Vacanța Mare are mai multe localuri în Centrul Vechi al Capitalei. Mugur Mihăescu a fost afectat de pandemie, după cum mărturisea chiar el.

ADVERTISEMENT

Pierderile suferite în timpul în care restaurantele au fost închise din cauza răspândirii coronavirusului i-au adus actorului o pagubă de circa două milioane de euro.

Deși a renunțat de multă vreme la personajul care l-a consacrat, în cadrul Revelionului din 2021, Mugur Mihăescu a reluat rolurile care l-au făcut cu adevărat celebru în anii 2000.

ADVERTISEMENT

Astfel, acestuia i s-a propus să interpreteze din nou faimoasele personaje Leana și Garcea. Nelipsit a fost și Costel, interpretat de actorul Radu Pietreanu.

Mugur Mihăescu în Vacanța Mare
Mugur Mihăescu în Vacanța Mare. Foto: Colaj Fanatik / Facebook

Cei doi au fost remunerați pentru acest spectacol creat în seara de Revelion cu 11.000 de euro. În acest moment, afacerile sunt cele care îi aduc venituri lui Mugur Mihăescu, care a renunțat la viața mondenă și actorie.

ADVERTISEMENT

Câţi bani a făcut Mugur Mihăescu alături Vacanţa Mare

Mugur Mihăescu nu s-a ferit să răspundă întrebărilor referitoare la sumele de bani pe care le-a încasat în vremea în care făcea parte din proiectul Vacanța Mare.

Astfel, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, acesta a dezvăluit că a făcut milioane de euro de pe urma acestui proiect, dar a menționat că nu mai știe exact sumele de care este vorba, mai ales pentru că nu stătea niciodată să îi numere, ci mai degrabă să îi cheltuiască.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor sale din emsiune, Mugur Mihăescu și-a îndeplinit toate visele la 30 de ani, dar sfatul lui este să ne trăim viața la maximum pentru că, la final, vom rămâne cu amintirile și nu cu banii.

”Destule. Multe. Nu mai știu. Nu ne-am făcut un scop din bani. Cum îi făceam, îi și cheltuiam. Îi luam cu noi în mormânt?!

Mi-am făcut visele la 30 și ceva de ani, cu mașini, cu case. Sfătuiesc pe toată lumea, trăiți-vă viața, rămâneți cu amintirile!”, a spus acesta.

Totuși, acesta a mărturisit că a pus și că a pus deoparte bani pentru zile mai grele, dar și că a luat în calcul să plece într-o altă țară, dar până acum nu a făcut acest pas.

„Ne-am gândit și la zile negre, am pus ceva deoparte. Advertising-ul a generat zeci de milioane de euro. De ce să fii sărac?!

Puteam să plec să stau ca pașa în toate țările, dar am rămas aici. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut face pasul ăsta să plec, să trăiesc în altă țară”, a mărturisit actorul.

Ce maşină conduce acum Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu întorcea capetele pe oriunde mergea datorită bolizilor cu care se plimba. În 2020, acesta uimea cu o mașină de 80.000 de euro. Este vorba de o mașină marca Mercedes-Benz.

Actorul a avut mașini chiar și mai scumpe de atât, cum ar fi un Lamborghini Gallardo – care are un preț de pornire de la 140.000 de dolari –  sau un Porsche Boxter.

lamborghini gallardo
Lamborghini Gallardo, una dintre mașinile lui Mugur Mihăescu. Foto: Facebook

Acum, actorul Migur Mihăescu a renunțat la aceste autovehicule în favoarea unui autoturism electric, după cum chiar el a mărturisit.

De asemenea, acesta și-a achiziționat și un scuter marca Vespa cu care preferă să meargă prin oraș.

ADVERTISEMENT
Tags: