Life

Mugur Mihăescu, marele câștigător Masked Singer. ”A fost o întoarcere la copilărie”

31.10.2020 | 12:10
Mugur Mihaescu marele castigator Masked Singer A fost o intoarcere la copilarie
ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit, iar vedetele ajunse în finala ”Masked Singer România” au fost demascate vineri seara, pe data de 30 octombrie. Câștigătorul show-ului a fost Corbul, interpretat de actorul Mugur Mihăescu.

Vineri seara a avut loc marea finala Masked Singer România, iar premiul a fost câștigat de Corb. Telespectatorii au fost surprinși să afle cine se afla în spatele măștii.

ADVERTISEMENT

După ce Panda și Leoaica și-au dat măștile jos, lupta a avut loc între Corb și Căpcăun. Corbul a ieșit învingător, sub spatele măștii aflându-se, spre surprinderea tuturor, Migur Mihăescu.

Mugur Mihăescu, marele câștigător Masked Singer. ”A fost o întoarcere la copilărie”

Masked Singer România s-a bucurat de audiențe record, iar acum, emisiunea difuzată pe PRO TV a ajuns la final. Telespectatorii au fost cu sufletul la gură pentru a aflat cine este marele câștigător al competiției.

ADVERTISEMENT

Cel care a câștigat premiul emisiunii a fost Corbul, iar sub spatele măștii s-a aflat Mugur Mihăescu. Îndrăgitul actor a acordat un interviu pentru click.ro, în cadrul căruia a declarat că a avut parte de clipe foarte frumoase în cadrul emisiunii, bucurându-se de o experiență de neuitat.

,,A fost o joaca, o intoarcere la copilarie si stiu ca de la televizor s-a vazut al naibii de frumos”, a dezvăluit Mugur Mihăescu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, artistul a făcut un anunț neașteptat, mărturisind că familia lui nu a știut absolut nimic legat de participarea sa la emisiunea difuzată pe Pro TV:

,,Nu le-am spus nimic, pentru ca nu lipseam de acasa, nevasta-mea era la scoala si eu fugeam repede, filmam si ma intorceam. Nu am tinut niciun secret, decat pentru mine. (…) Era o aventura, ca sa ajung la filmari parcam masina intr-o locatie stabilita. Du-te in duba, ca te asteapta acolo, imbraca-te, pe urma te luau bodyguarzii. Daca ma vedea cineva noaptea cand ma intorceam de la filmari, zicea ca rapesc niste persoane. A fost frumos, a fost funny”, a adăugat actorul.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihaescu s-a nascut pe data de 2 iunie 1967 in Sadova, judetul Dolj. Artistul a apărut pe micile ecrane începând cu anul 1988, odată cu grupul de umor Vacanta Mare. Alături de colegii săi, actorul a susținut diverse spectacole în România. Ulterior, Vacanța Mare a început să facă emisiuni pentru Pro Tv cu „Pastila Timpului”.

Mugur Mihăescu a jucat in filmele „Garcea și Oltenii” și „Trei frați de belea”, iar, mai apoi, s-a lansat în afaceri. În anul 2010, actorul a cumparat drepturile de administrare ale magazinului Muzica din București, contra sumei de 1,7 milioane de euro. Acesta deține și un restaurant în centrul Bucureștiului. În 2010, alături de Honorius Prigoană, Mugur Mihăescu a înființat firma Rosal Development, realizând construcții civile și industriale în străinătate.

Mugur Mihăescu
Mugur Mihăescu, marele câștigător Masked Singer. ”A fost o întoarcere la copilărie”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Mugur Mihăescu s-a căsătorit, în urmă cu 24 de ani, cu Rodica Mihăescu, care i-a dăruit o fetiță doi ani mai târziu. În vârstă de 22 de ani, Ivona îi moștenește frumusețea mamei și este foarte atașată de părinții ei, dovadă fiind fotografiile postate de aceasta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT