News

Mugur Mihăescu, plin de venin la adresa celor care nu ies în stradă: ”Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor”

05.04.2021 | 13:05
Mugur Mihaescu plin de venin la adresa celor care nu ies in strada Ati pierdut un an jumate din viata melcilor
ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu e supărat că românii rămân fără locuri de muncă și că, în loc să lupte pentru drepturile lor, aleg să stea acasă.

“Lumea nu are joburi dar stă acasă, nu se lupta pentru joburi. Lumea simte că e greșit ce se întâmplă dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aș mai apăra eu?” a spus Mugur Mihaescu, duminică, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor s-a declarat dezamăgit de românii care nu își apără drepturile. ”Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor,” a afirmat Mugur Mihăiescu.

Mugur Mihăescu, afirmații dure despre românii care nu ies în stradă ca să-și apere drepturile

În ultima perioadă, Mugur Mihăescu a avut afirmații apăsate împotriva autorităților și a restricțiilor impuse de-a lungul pandemiei.

ADVERTISEMENT

“Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă?”, a precizat actorul, conform Antena3.

“Când este să își ia în propriile mâini destinul, comentează pe Facebook. De ce să mă mai zbat? Pentru cine? Sunt aberații de la un capăt la altul.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu: ”Cred că este un moment pentru toți să reconsiderăm că mai trăim într-o democrație”

 Dacă îmi spune un stat din toate astea afectate, din lumea civilizată, în care industriile afectate și oamenii nu și-au primit ajutoarele pentru că au fost împiedicați să își exercite un drept constituțional, dreptul la muncă, eu zic foarte bine.

Cred că este un moment pentru toți să ne reconsiderăm modul de a gândi cu capul nostru, de a vorbi ceea ce nișe pare corect să vorbim, să reconsiderăm modul în care râdem, să reconsiderăm că mai trăim într-o democrație și să ne dăm seama că ne îndreptăm spre ceea ce merităm. Oamenii ăștia persistă în greșeală.

ADVERTISEMENT

N-ați câștigat nimic. Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor.”

Tags: