ADVERTISEMENT
Life

Mugur Mihăescu se ia de guvernul Orban: „O să murim toți până la urmă, dar să nu trăim cu frică”

Autor: Dan Suta | 10.06.2020 | 18:19
Mugur Mihăescu se ia de guvernul Orban: „O să murim toți până la urmă, dar să nu trăim cu frică”
Mugur Mihăescu, afectat de măsurile luate de autorități. Sursa foto: adevărul.ro

Mugur Mihăescu este extrem de revoltat din cauza situației create de pandemia de coronavirus, susținând că unele măsuri nu fac altceva decât să împiedice desfășurarea afacerilor românilor.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu, afectat de pandemia de coronavirus

Actorul, patron al unui local din Centrul Vechi al Bucureștiului, nu vede cu ochi buni măsurile luate de autoritățile din România, arătând fără menajamente către Guvern, responsabil de deciziile luate în ultimele zile.

„Suntem deschiși și atât, deschiși dar închiși. Pe cine n-a afectat? Am avut 51 de angajași și am dat 20 afară. Pe cine n-a afectat?”, a mărturisit Mugur Mihăescu, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

„O să murim toți până la urmă, dar nu trebuie să trăim cu frică. Lumea parcă a uitat să trăiscă, lumea se complace într-o viață-surogat. Eu am susținut de la început modelul suedez.

Peste tot s-a murit, cei care au avut probleme, din nefericire au murit, asta este viața, toți trecem prin ciclul ăsta. Ideea e să nu-i omorâm pe cei care traiesc”, a mai spus carismaticul actor.

ADVERTISEMENT

Fiica lui, un real sprijin

„E mai greu să trăiești într-o societate devastată, decât să îți pui mâinile pe piept și să-ți închei socotelile cu viața”, a completat afaceristul.

Mugur s-a reorientat repede pentru a putea trece cu bine peste această perioadă, iar de sprijin beneficiază chiar din partea fiicei sale, întoarsă recent din America.

ADVERTISEMENT

„Fii-mea a venit acasă, a terminat facultatea în Londra. A venit să pună în practică ce a învățat în străinătate. Cât am stat acasă ne-am jucat, ne-am făcut un canal de YouTube. Ea e șefa vieții mele, n-am cum să nu stau drepți în fața ei”, a mai spus Mihăescu.

Actorul a vorbit și despre fostul său partener în comediile în care a jucat, Radu Pietreanu: „Radu este bine acum, a avut acea problemă de sănătate, și-a revenit, sper să putem face ceva pe viitor împreună, dacă mai are chef, dacă mai poate fizic, o să vedem”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!