Sporturi

Muguruza, șocată după ce Bianca Andreescu a învins-o în mai puțin de o oră! „De fiecare dată venea cu lovituri mai bune”

14.03.2019 | 09:59
Muguruza socata dupa ce Bianca Andreescu a invinso in mai putin de o ora De fiecare data venea cu lovituri mai bune

Garbine Muguruza a oferit o primă reacție după umilința din meciul cu Bianca Andreescu. Iberica s-a arătat de-a dreptul șocată de jocul adversarei care a învins-o în mai puțin de o oră! Jucătoarea canadiană cu origini române, Andreescu s-a calificat în semifinalele turneului de la Indian Wells. Este pentru prima oară când sportiva prinde penultimul act al unei competiții atât de importante.

Muguruza, șocată după ce Bianca Andreescu a învins-o în mai puțin de o oră!

“Am simtit ca de fiecare data cand am incercat ceva diferit, ea venea cu lovituri mai bune. M-am chinuit sa gasesc o cale pentru a intoarce rezultatul si sa preiau conducerea, dar a tinut nivelul ridicat pe toata durata meciului”, a spus Garbine Muguruza la conferința de presă susținută imediat după jocul pierdut cu Bianca Andreescu, o sportivă de numai 18 ani.

6-0, 6-1 a arătat tabela de marcaj la finalul sfertului de finala dintre Bianca Andreescu și Garbine Muguruza. Mai mult de atât, iberica a stat pe teren numai 52 de minute. Pentru Andreescu urmează acum semifinala cu a șasea jucătoare a lumii, Elina Svitolina. Irina Begu, Dominika Cibulkova, Stefanie Vogel, Wang Qiang și Garbine Muguruza sunt jucătoarele pe care le-a eliminat Andreescu la Indian Wells

Muguruza, șocată după ce Bianca Andreescu a învins-o în mai puțin de o oră! Muguruza
Garbine Muguruza a câștigat două turnee de Mare Șlem în carieră

Andreescu, totul despre victoria cu Muguruza

Bianca Andreescu recunoaște că a prins o zi formidabilă în fața unei favorite. „E incredibil ce am realizat în ultimele două luni, sunt mai mult decât recunoscătoare, iar astăzi cred că am jucat cel mai bun tenis al meu, unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am jucat vreodată. Cred că toată lumea are zile bune și zile proaste, dar azi chiar am avut o zi bună.

(Pentru ce ești recunoscătoare? La ce te gândești?). La tot ce mi s-a întâmplat în trecut – accidentări, sacrificii, a meritat totul, toată munca aia grea, da, totul merită în cele din urmă. Cred în mine, pentru că eu cred că totul e posibil, știu că am spus-o de multe ori, dar chiar e adevărat”, a spus Bianca Andreescu la finalul partidei.

  • 152 este locul de pe care a început anul Nianca Andreescu