EXCLUSIV. Şi-a găsit rapid echipă! A mai antrenat-o de două ori!

craiova, ofertă, turcia, mulescu, samsunspor

Meciul cu FC Voluntari din semifinalele Cupei României a fost ultimul pentru Gheorghe Mulţescu la CSU Craiova. Oltenii nu-i vor mai prelungi înţelegerea şi sunt în negocieri avansate cu un tehnician italian, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO (vezi DETALII). Gheorghe Mulţescu nu va sta, întrucât se va întoarce la a doua sa casă.

Ofertă din Turcia

Mulţescu şi-a petrecut o mare parte din cariera de antrenor în Turcia. Nu mai puţin de şase echipe a antrenat în ţara Semilunei. În total, a stat aproape zece ani acolo, primind de la stat cetăţenia turcă. Din informaţiile FANATIK.RO, Mulţescu se află în negocieri avansate cu Samsunspor, pe care a mai antrenat-o de două ori. O dată în perioada 1993/1997 şi încă o dată în 2003. Românul îl va înlocui pe Osman Özköylü, antrenor care n-a confirmat în acest sezon punând echipa într-o situaţie delicată cu o etapă înainte de finalul sezonului de ligă secundă.

Aproape de retrogradare!

Samsunspor mai are o etapă de disputat în actuala stagiune, fiind în pericol să retrogradeze! Mai exact, gruparea turcă se află pe poziţia cu numărul 14, cu un total de 35 de puncte. În ultima etapă are meci cu Bandirmaspor. Dacă Samsunspor pierde această partidă, Gheorghe Mulţescu are şanse mari să înceapă treaba direct în liga a treia! De fapt, chiar şi cu un egal, Samsun poate, teoretic, retrograda!

Samsunspor a ajuns în această situaţie după ce a câştigat un singur meci în precedentele şase etape. Dacă echipa va reuşi să rămână în liga secundă, Mulţescu va avea ca obiectiv clasarea pe unul din locurile de play-off, care ar putea duce echipa în prima ligă. Un alt atu al antrenorului este sosirea la echipă a preşedintelui cu care Mulţescu a debutat în fotbalul turc.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Capture

Autocarul blestemat

Samsunspor n-a mai fost în prima ligă a Turciei din 2012. De atunci nu s-a mai apropiat niciodată de promovare, fiind o echipă de jumătatea clasamentului în liga secundă. De-a lungul timpului, echipa a trecut prin mai multe drame.

Cu patru ani înainte ca Mulţescu să meargă pentru prima oară în Turcia, în 1989, autocarul echipei a fost implicat într-un accident rutier. Cinci fotbalişti şi antrenorul echipei au murit!

În februarie 2012, autocarul echipei a fost din nou implicat într-un accident rutier, doi jucători fiind răniţi.

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004