Fanatik Show

Variantă surpriză pentru banca Rapidului: “Am mai fost acolo, aşa că, nu se ştie!”

Gigi Mulţescu, antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti, a discutat despre problemele ivite la club, odată cu arestarea patronului clubului, Dan Capră, pentru următoarele 29 de zile. Tehnicianul...
27.11.2014 | 18:23
Varianta surpriza pentru banca Rapidului Am mai fost acolo asa ca nu se stie

Gigi Mulţescu, antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti, a discutat despre problemele ivite la club, odată cu arestarea patronului clubului, Dan Capră, pentru următoarele 29 de zile. Tehnicianul se consideră un antrenor ghinionist, însă este convins că jucătorii săi vor fi foarte motivaţi în partida cu Dinamo şi nu vor avea probleme.

“Nu s-a întîmplat nimic senzaţional. Echipa şi-a văzut de treabă, jucătorii au salariile la zi. Nici după decizia ulterioară lucruruile nu s-au schimbat cu nimic. După prima zi a venit domnul Crângu, vicepreşedintele clubului, şi ne-a explicat lucrurile şi ne-a spus că ne vom primi salariile. Activitatea decurge normal, noi vrem linişte. Este clar că este o uşoară nelinişte în jurul nostru, doar e patronul echipei, şi noi antrenori ne gîndim ce va fi, însă lucururile se desfăşoară normal. Le-am spus că în orice situaţie pentru ei nu vor fi probleme, noi trebuie să ne antrenăm şi să jucăm, să ne îndeplinim obiectivele.  Nu este un handicap pentru meciul cu Dinamo, jucătorii sînt şi mai ambiţionaţi să cîştige, pe noi ne-a motivat situaţia asta. Nu ştiu ce se va întîmpla în iarnă, sînt unele riscuri să plece anumiţi jucători, dar vom vedea. Nu m-am săturat de reconstrucţii, eu i-am luat de pe ultimul loc în mandatul trecut. Ghinioanele mă caută des şi mă şi găsesc, asta e cea mai mare problemă. Am mai fost la Rapid, în 1989, şi am luat echipa din B, aşa că… Nu se ştie niciodată! Pe Dinamo am bătut-o şi în 2012, cînd Petrolul era la retrogradare, aşa că şi acum avem o şansă bună!”, a declarat Gigi Mulţescu la FANATIK SHOW pe Lookk TV.