Carousel hot news

EXCLUSIV / Gigi Mulţescu, la mîna soţiei lui Capră!

După ce a hotărît să renunţe la contractul cu Petrolul din cauza situaţiei financiare precare aduse de arestarea conducerii administrative a clubului, antrenorul Gigi Mulţescu a ajuns la mîna...
Autor: Silviu Ghering | 16.12.2014 | 14:40
EXCLUSIV / Gigi Mulţescu, la mîna soţiei lui Capră!

După ce a hotărît să renunţe la contractul cu Petrolul din cauza situaţiei financiare precare aduse de arestarea conducerii administrative a clubului, antrenorul Gigi Mulţescu a ajuns la mîna soţiei acţionarului principal Daniel Capră, reţinut pentru 29 de zile în dosarul în care procurorii DIICOT îl acuză de evaziune fiscală şi spălare de bani, alături de fratele său, Nicolae Capră, şi el acţionar al Petrolului, şi de Marius Bucuroiu, directorul general al clubului. Concret, Gigi Mulţescu trebuie să aştepte ca soţia lui Daniel Capră să obţină dreptul de semnătură pe actele clubului pentru a putea semna rezilierea contractului cu fostul antrenor.

„Am vorbit acum o oră cu doamna Capră şi mi-a spus că într-o zi, două va obţine juridic dreptul de semnătură în actele clubului şi atunci va semna rezilierea despre care am discutat şi asupra căreia am ajuns de acord. Totodată mi-a promis că va semna şi deblocarea unui cont din care să plătească salariile restante, mai trebuie să primesc banii pe noiembrie şi decembrie, măcar unul să-l plătească pînă la Anul Nou. Ce să mai spun de bonusul de performanţă, las Petrolul pe locul 3 şi în semifinalele Cupei, dacă echipa îşi va îndeplini obiectivul, ceea ce e greu de crezut fără bani, abia la încheierea campionatului voi primi şi eu acel bonus”, a declarat, ÎN EXCLUSIVITATE pntru FANATIK.RO, Gigi Mulţescu.

FANATIK.RO a anunţat în EXCLUSIVITATE plecarea lui Mulţescu de la Petrolul. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!