Carousel hot news

Mulţescu spune cine pleacă după Vătăjelu: “Încercăm să-i vindem!”

Gigi Mulţescu, antrenorul Craiovei, a dezvăluit că jucătorilor străini li se termină contractele în vară, iar ei nu vor să semneze prelungiri. Astfel, tehnicianul se gîndeşte să nu-i mai...
03.01.2017 | 14:02
Mulţescu spune cine pleacă după Vătăjelu:
ADVERTISEMENT

Gigi Mulţescu, antrenorul Craiovei, a dezvăluit că jucătorilor străini li se termină contractele în vară, iar ei nu vor să semneze prelungiri. Astfel, tehnicianul se gîndeşte să nu-i mai folosească. Sînt posibile deci alte plecări după cea a lui Vătăjelu la Sparta Praga.

Este vorba de Madson, Acka şi Nuno Rocha.

”Apare o situaţie ipotetică… Poate semnează cu Steaua şi atunci ce facem? Deci iau în calcul să nu-i folosesc în retur pe cei trei.

Nu mai vor să continue din vară. Decît să joace cu frîna de mînă trasă…. Dar dacă joacă prost la un meci, pur şi simplu, joacă prost! Ce facem? Încercăm să-i vindem, să le găsim echipe”, a dezvăluit Gigi Mulţescu.

ADVERTISEMENT

NEGOCIERI PENTRU BUD! CE ZICE JUCĂTORUL

Tehnicianul oltenilor a vorbit şi despre plecarea lui Vătăjelu şi cel care îăi va lua locul în defensivă.

“Cei de la Sparta Praga au fost de vreo 2-3 ori să-l urmărească, a fost o dată şi managerul general al echipei. Ştiam cam cu vreo două luni înainte că Vătăjelu va pleca. Va fi un gol pentru noi, dar va fi acoperit de Briceag. Este un jucător tot ofensiv şi el. Bogdan avea şi rafinament, şi calităţi pentru zona aceea de atac, combinaţii, gleznă fină. O parte dintre aceste calităţi le are şi Briceag. Vrem să mai aducem un fundaş dreapta şi unul stânga. Patronul a spus că va face un efort financiar dacă va fi nevoie”, a spus Mulţescu la Dolce Sport.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri