Carousel hot news

Mulţescu acuză arbitrajul: “Penalty şi eliminare”

Dinamo a fost egalată aseară de Petrolul în minutul 89 şi, chiar dacă părerile unanime au fost că arbitrajul a favorizat-o pe Dinamo, Gigi Mulţescu este de altă părere şi consideră că un...
Mulţescu acuză arbitrajul:
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost egalată aseară de Petrolul în minutul 89 şi, chiar dacă părerile unanime au fost că arbitrajul a favorizat-o pe Dinamo, Gigi Mulţescu este de altă părere şi consideră că un moment decisiv s-a consumat în minutul cinci, la un duel dintre Ţucudean şi Geraldo, în careul “lupilor”. “Ţucudean a vrut să reia din foarfecă, dar Geraldo i-a pus o talpă printr-un procedeu de K1. În mod normal trebuia să primească roşu şi să beneficiem de o lovitură de la 11 metri”, a declarat tehnicianul pentru FANATIK.

Declaraţia tehnicianului pare surprinzătoare, avînd în vedere că oaspeţii au acuzat cel puţin patru greşeli pro Dinamo: henţ la golul lui Curtean (min. 13), henţ în careu la Rus (min. 42), gol anulat gratuit pentru un fault inexistent al lui Dore la Fai (min. 44) şi neacordarea cartonaşului roşu lui Bălgrădean la faultul în careu asupra lui Alcenat (min. 52).

ADVERTISEMENT

Altfel, tehnicianul lui Dinamo consideră că echipa putea să obţină mai multe în ultimele două etape. “Am fost acuzat că joc defensiv, dar au fost momente în care a fost normal să fac asta. Cu Pandurii a trebuit să ne retragem după eliminarea lui Grecu, în timp ce aseară l-am tras pe Curtean în centru, pentru a mări densitatea, avînd în vedere că Petrolul are mijlocaşi, în special cei de bandă, foarte buni, fapt care s-a şi văzut pe final. Echipa a jucat bine, drept dovadă că pe U Cluj am bătut-o cu 6-0. Şi acum, dacă ne-am fi desprins la 2-0 sînt convins că învingeam fără probleme. De acum, asta e”, a comentat tehnicianul pentru FANATIK.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri