Fotbal intern

Mulţescu, demis din cauza lui Rotariu! Vestiarul, rupt în trei

Demiterea lui Gheorghe Mulţescu a fost prefaţată de mass-media din România, rezultatele slabe ale echipei confirmîndu-le şefilor că tehnicianul de 61 de ani a pierdut vestiarul şi că acesta...
22.09.2013 | 17:09
Multescu demis din cauza lui Rotariu Vestiarul rupt in trei
ADVERTISEMENT

Demiterea lui Gheorghe Mulţescu a fost prefaţată de mass-media din România, rezultatele slabe ale echipei confirmîndu-le şefilor că tehnicianul de 61 de ani a pierdut vestiarul şi că acesta nu mai poate controla jucătorii. Ceea ce a accelerat decizia lui Negoiţă, în ciuda faptului că oficialii din “Groapă” nu doreau schimbarea antrenorului în acest moment, au fost, conform surselor FANATIK, ieşirile necontrolate pe care Mulţescu le avea la adresa celui mai promiţător tînăr din curtea lui Dinamo, Dorin Rotariu.

Disensiunile între cele două părţi au început după partida cu Steaua, cîştigată de rivalii din Ghencea cu 2-1, golul dinamoviştilor fiind marcat de Dorin Rotariu, care a consemnat şi prima reuşită pentru puştiul de 18 ani în “El Clasico” de România. Trăirile mijlocaşului l-au enervat pe Mulţescu, care, la sfîrşitul partidei, i-a reproşat exteriorizarea excesivă de la gol. “Bă, ce te bucurai aşa pentru că ai marcat? Ţi se pare că noi eram cei care conduceam?”, ar fi fost cuvintele lui Mulţescu, în timp ce Rotariu stătea cu capul în pămînt fără să spună ceva, conform martorilor.

ADVERTISEMENT

Aseară, un nou episod Rotariu-Mulţescu

Ultimul eveniment negativ între cele două părţi a avut loc aseară, după partida cu Petrolul, cînd Mulţescu l-a găsit vinovat pe Rotariu pentru golul primit de Dinamo. “Eu ţi-am să nu centrezi, să ţii de minge şi tu ce ai făcut? Ai centrat!”, a izbucnit Mulţescu. La finalul întrunirii care a dus la despărţirea oficială dintre Mulţescu şi Dinamo, patronul Ionuţ Negoiţă a  vorbit şi despre cazul Rotariu, negînd însă ca disesiunile între jucător şi antrenor să fi reprezentat un motiv întemeiat pentru venirea lui Stoican pe banca tehnică a “cîinilor”. “Nu are nici o legătură demiterea lui Mulţescu cu relaţia dintre el şi Dorin Rotariu. Rezultatele ţin un antrenor, iar noi aveam un şoc la echipă”, a declarat Ionuţ Negoiţă.

Vestiarul împărţit în trei

În plus, problemele dintre Mulţescu şi jucători erau insurmontabile. Conform unor surse din cadrul clubului, în timpul mandatului “SMURD-ului”, vestiarul s-a rupt în trei. Acest fapt s-a observat clar şi în momentul în care Curtean a deschis scorul. El şi cu Luchin au mers să-l îmbrăţişeze pe Dănciulescu, pe banca de rezerve, însă l-au evitat pe Mulţescu, care era la numai cîţiva metri lîngă “Corb”. Se pare că cei trei, alături de alte nume grele precum Matei şi Ţucudean au creat o rezistenţă anti-Mulţescu, ei fiind printre cei mai aprigi contestatari ai tehnicianului. Un alt grup, cel al străinilor, se pare că nu-l avea nici el la inimă pe Mulţescu, în timp ce singurii “grei” care i-au ţinut partea “Turcului” au fost Bălgrădean, Grigore şi Rus.

ADVERTISEMENT
Tags: