Mulţescu, după primul antrenament la Astra: “Nu plânge nimeni după Edi Iordănescu”

Eduard Nicolae Popa   
în Fotbal intern
05/04/2018, 07:58
Mulţescu, după primul antrenament la Astra: “Nu plânge nimeni după Edi Iordănescu”

“Am văzut echipa puţin afectată, dar preocupată de obţinerea rezultatelor. Nu am văzut pe nimeni să plângă după Edi Iordănescu. Nu avem timp de văicăreli, nu ne aşteaptă nimeni. Trebuie să facem treabă, nu să stăm prea mult pe gânduri. Nu ştiu dacă vor exista schimbări în prima echipă, dar vom folosi două sisteme, în funcţie de adversar. Voi avea aceeaşi filosofie pe care o ştiţi. Sunt prea bătrân să mă mai schimb acum”, a spus tehnicianul Astrei.

El a povestit şi ce obiective i-a fixat patronul Ioan Niculae: “Nu mi-a fost cerut nimic special. Jocul să arate mai bine, să fim eficienţi şi să ne uităm în ograda noastră pentru a ne promova tinerii. Am un obiectiv clasarea pe un loc mai sus faţă de cel actual. Până în vară este contractul meu, cu drept de opţiune în funcţie de performanţe”.

Mulţescu: “Cu CFR e uşor să faci egal”

Mulţescu a mai fost antrenorul Astrei în două rânduri, în 2002 şi 2012. El va debuta în cel de-al treilea său mandat tocmai împotriva CFR-ului: “Pentru noi este important să debutăm cu un rezultat bun contra CFR-ului. Şi o remiză va fi bună. Cu CFR-ul e uşor să faci egal, dar e greu să câştigi”, a precizat Gheorghe Mulţescu.

La Giurgiu, Gigi Mulţescu va fi ajutat de către secunzii Daniel Timofte, Yuksel Yesilova, în timp ce, de pregătirea portarilor se va ocupa Ionuţ Boşneag.

Închide ×