ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Mulţescu îi face fericiţi pe fani: Pape dispare din echipă!

Dinamo se pregăteşte intens înaintea derby-ului de mîine seară, iar staff-ul tehnic al "cîinilor" face tot posibilul în aceste zile să se ridice la înălţimea Stelei. Gigi Mulţescu a...
Autor: Nicu Bădescu | 10.08.2013 | 15:10
Mulţescu îi face fericiţi pe fani: Pape dispare din echipă!
Pape Ndaw ratează incredibil în meciul cu Vaslui

Dinamo se pregăteşte intens înaintea derby-ului de mîine seară, iar staff-ul tehnic al “cîinilor” face tot posibilul în aceste zile să se ridice la înălţimea Stelei. Gigi Mulţescu a pregătit încă de la antrenamentul de miercuri seară, primul al săptămînii, echipa de start pe care o va trimite pe teren contra rivalei din Ghencea şi, conform obieciului, a fost consecvent şi nu a modificat foarte mult primul “11” pe care l-a gîndit încă de la finalul meciului cu Viitorul.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul din “Groapă” a pregătit în ultimele zile o partitură radical schimbată faţă de ce a jucat Dinamo în primele trei etape, tocmai pentru a-l surprinde pe Reghecampf. Aşa cum FANATIK vă anunţa încă de joi, în exclusivitate, Mulţescu îi va trimite din primul minut o formaţie care-i include cuplul de închizători Elton – Thicot, astfel că Laurenţiu Rus va juca fundaş dreapta, iar Collins Fai va fi repoziţionat pe banda stîngă a defensivei. În spatele vîrfului, post pentru care pînă aseară fusese pregătit Pape N’Daw, va intra tripleta Matei – Curtean – Steliano Filip.

În faţă, însă, Mulţescu a schimbat în ultimul moment. Pape N’Daw l-a enervat în timpul antrenamentelor pe tehnician cu mai multe greşeli de începător şi, după ce a ratat cîte o ocazie uriaşă cu FC Vaslui şi cu Viitorul, va dispărea din formula de start. Locul său va fi luat de Joel Thomas, astfel că Dănciulescu va sta din nou pe bancă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!