Carousel hot news

Mulţescu are probleme mari înainte de partida cu Pandurii!

Nici un meci fără probleme de efectiv pentru Gheorghe Mulţescu. Înainte de partida cu Pandurii, din deplasare, de vineri, de la ora 20:30, în direct la DigiSport şi în format Live Text pe...
09.09.2013 | 13:32
Mulţescu are probleme mari înainte de partida cu Pandurii!
Gheorghe Mulţescu
ADVERTISEMENT

Nici un meci fără probleme de efectiv pentru Gheorghe Mulţescu. Înainte de partida cu Pandurii, din deplasare, de vineri, de la ora 20:30, în direct la DigiSport şi în format Live Text pe FANATIK.ro, antrenorul lui Dinamo are bătăi de cap în privinţa alcătuirii primului 11.

Laurenţiu Rus este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Collins Fai s-a accidentat iar la glezna dreaptă, acolo unde se lovise rău în partida cu Corona Braşov, 1-1, de pe 16 august. Camerunezul de 21 de ani a fost lovit de Fred, în zona afectată, în minutul 69 al partidei de verificare cu Şahtar (0-3), şi are şanse destul de mici să fie recuperat pînă la ora meciului cu gorjenii.

În aceste condiţii, Mulţescu a rămas fără fundaş dreapta, astfel că va fi nevoit să improvizeze. Srgian Luchin este singura variantă pentru a acoperi zona, fotbalistul de 27 de ani putînd evolua atît ca stoper, cît şi în banda dreaptă a defensivei.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea arăta Dinamo cu Pandurii:

Bălgrădean – Luchin, Grigore, Thicot, Grecu – Boubacar, Elton – Matei, Curtean, Lazăr – Ţucudean

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri