Mulţescu, resemnat: "Nu pot să o bag eu în poartă! A fost ultimul joc"

CSU Craiova a ratat şi ultimul obiectiv al sezonului, după ce a fost eliminată în semifinalele Cupei României, după 0-0 la Chiajna, cu FC Voluntari, şi 0-1 pe dublă manşă. Gheorghe Mulţescu a recunoscut că acesta a fost ultimul său meci pe banca oltenilor şi dă vina pe atacanţi pentru eliminare.

"Concluzia e una singură. Am dominat două meciuri şi ne-am bătut singuri. Am avut ocazii incredibile. Ei s-au apărat 80 de minute acolo şi 94 aici. Ce să fac eu? Să înscriu eu goluri? Jucătorii din faţă nu au reuşit să o bage în poartă. Lotul este slab în acest moment şi restrâns numeric. E clar că nu voi mai continua la Craiova", a declarat Gheorghe Mulţescu.

Portarul oltenilor, Nicolai Calancea, a dat vina şi el pe colegii din ofensivă: "Îmi cer scuze faţă de suporterii noştri. Am făcut un meci slab în atac, problema asta persistă de la începutul campionatului. Nu înţeleg cum putem să ratăm atâtea ocazii. Felicitări pentru Voluntari, păcat că nu au ieşit la joc. Nu suntem concentraţi la ultima fază. Cu sau fără Gigi Mulţescu, trebuie să ne vedem de treabă".

"Mi-am dorit nespus de mult să îmi ajut echipa. Dar neşansa şi-a spus cuvântul. Ne cerem scuze fanilor noştri. Ne-a apăsat miza, este şansa noastră, a celor tineri. Sper să iau lucrurile bune din acest meci", a spus Andrei Burlacu.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091